Vlozky do podprsenky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #180317 30.4.2018 4:33

Ahoj. Mozna blba otazka, ale napadlo me, jak dlouho se vlastne nosi vlozky do podprsenky? Je to treba jen v sestinedeli nebo se musi nosit po celou dobu kojeni? Ja ze jestli to je delsi zalezitost, tak se pak nejspis vyplati ty vlozky co jsou prepratelne, ze? Diky za odpoved na mozna priblblou otazku. :-)

  • 30.04.2018 13:16:31 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja je musela nosit dele, par mesicu urcite. Pouzivala sem jednorazove.

  • Mamině nestačily a musela si dávat celé plíny. Kolegyňka zase používala jen když vycházela třeba na nákup a veděla, že nebude mít mrně sebou jinak nepotřebovala. Je to hodně individuální. ;-)

  • Ja je třeba nepotřebovala vůbec, měla jsem koupenou krabici jednorázových a vyuzila sem jen pár ks a zbytek darovala.

  • Je to opravdu individuální. Ale řekla bych, že většina maminek kojících podle potřeby dítěte, je potřebuje několik mesicu. Já si kupovala látkové a dostala krabici jednorázových. Jednorázovky jsem užívala jen, když jsem šla s klienty na soud, nebo nějaké jednání. Bylo mi to celkem nepříjemné, přišlo mi, že v tom ta prsa prostě nedychaji, navíc občas selhalo lepení a stěhovaly se. Jednou se dokonce celá nějak přetočila a přilepšila se mi k prsu... Látkové byly super pohodlné, jediná nevýhoda pro mne, že byly víc vidět pod uplejsim oblecenim

  • terryk30.4.2018 7:12

    Těžko říct, každá to asi budeme mít jinak, ale já je permanentně musela nosit tuším první tři měsíce, pak jsem si je dávala jen na volné prso při kojení, páč jak dítě saje, v jeden moment se spustí mlíko i z druhýho prsa. A tak se dělo až do synových dvou let:-D

  • Já je třeba nosím doteď a to má Dominik 15 měsíců :-D Mě se prostě z druhého prsa vždycky spustí mléko a jsem pak celá mokrá..používám jednorázové Babylove z DM

  • zakewka30.4.2018 7:41

    Maly ma 6 tydnu a nosim jednorazove z DM.. ty jsou podle me nejlepsi.. jinak ted uz tolik mleka netece tak zvazuju, ze poridim pratelne..

  • sisterrys30.4.2018 7:56

    Já je nosila asi 3,4 měsíce a pak vždy dva dny, kdy jsem nahradila celé kojení příkrmem. Měla jsem i pratelne, ale ty mi nevyhovali, byli pod podprsenkou přes triko vidět. Nejlepší byli od značky johnosn.

  • Po prvnim porodu jsem pouzila par ks jednorazovych a zbytek darovala. Ted po druhem porodu je zatim (2tydny) nosim a taky si rikam jak to bude dlouho trvat...ale jakmile zacnu kojit, mliko doslova strika i z druheho prsa. Snad az se ustali laktace, prejde i toto :-) protoze jak rikam,u prvniho syna toto neznam :-)

  • Já kojila přes dva roky, půlrok plně, potom to ještě nějakou dobu byl hlavní zdroj obživy, často když byl malý nemocný, tak bral jen prso.... A svoje mlíko jsem v životě neviděla. :-D I když bylo prso nalitý, nepustilo ani kapku, odsát nikdy nešlo nic, ani manželovi se nepovedlo nic vytáhnout... :-D
    Takže já nepotřebovala ani jednu vložku. :-D

  • Ja jsem ted dva mesice po porodu a vlozky jsem di vzala jen parkrat kdyz jsem vyrazila do mesta, pro jistotu.. obcas mi mliko protece v noci kdyz mala dyl spi ale to neresim a holt se prevliknu:-)

  • Malý má 8 měsíců a pořád nosím jednorázové z DM :-) když kojím z jednoho prsu, okamžitě se spustí mlíko i z druhého a v kolikrát se stane, že ráno se probudím a vložky sou úplně promočené :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist