Vitamíny pro těhotné

Otázku položila: liiida 14.10.2011 12:40

Ahoj! Plánuju si koupit vitamíny pro těhotné. Do teď jsem brala jen listovku a tenhle týden končím 13.tt. Máte někdo zkušenosti s těmihle vitamíny? http://www.mj-krasazdravi.cz/mj-krasazdravi/eshop/48-1-Deti-a-maminky/747-3-Vitaminy-a-vyziva-pro-tehotne/5/6592-SIMPLY-YOU-Elasti-Q-Vitamins-Minerals-90tbl
Já myslim, že všechny by měly být prospěšné, jen cena se odvíjí od značky? Ta cena mi přijde supr za tak velké balení, a jelikož to plánuju brát obden, vydrželo by mi to ještě déle :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, firma je určitě jedna z těch kvalitnějších...Já mám od nich Elasti-Q Prenatal, což je podobné, akorát je v nich navíc DHA...Jsem s nimi spokojená ;-) Beru je dlouhodobě, začla jsem už několik měsíců před otěhotněním, mám je ještě na měsíc a pak se prcek bude muset smířit s vitamíny od maminky :-))

  • já je brala a teď poslední 4 měsíce beru Calibrum mami - nevidím rozdíl :-) akorát, že to, co beru teď je přímo určené pro 2. a 3. trimestr a pro kojení, tak nevím..... myslím, že je to jedno, všechny tyto viamíny by měli mít obsaženo velké množství vitamínů, které těhotné a kojící potřebují, je to asi na jedno brdo!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 618 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist