Vitamíny pro lepší kvalitu vlasů..

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37091 11.3.2012 19:39

Ahoj všem, před otěhotněním jsem měla krásné, husté, kvalitní vlasy. Po porodu to bylo také ještě dobré, ale když byly synovi cca 3 měsíce, strašně mi začaly padat a mám je takové slabé.
Nemáte prosím nějaký typ na vitamíny, šampony atd.? Piju každý den Aloe Vera od LR, ale to tomu asi moc nepomáhá, navíc mi příjde, že je to dost drahá a pro mě zřejmě zbytečná záležitost.
Moc děkuji za každou radu!
p.s.: vlasy si barvím cca jednou za měsíc a půl, ke kadeřnici na stříhání chodím zhruba jednou za 3 měsíce.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dobrý den paní Evo,

    při těchto obtížích by jste měla spíše využívat "Aloe Vera Šampon". Při suché pokožce a výskytu lupů je pak vhodné použít "Aloe Vera Spray "první pomoci" pro urychlení regenerace. Aloe Vera Gel je samozřejmě velmi vhodným výrobkem pro detoxikaci organismu, obnovení buněk přísunem kyslíku pomocí kapilár, prevence proti onemocněním apod. Ovšem pro Vás je skutečně jako hlavní - šampón (speciálně pro suché a barvené vlasy).

    Nevím, zda Vám k řešení této situace poradil gel LR partner, nebo jste sama usoudila, že pro Vás bude nejvhodnější pomocí. Tak jako tak - šampón stojí 419,-Kč. Ale jak jistě víte, tak každý partner (může se stát kdokoliv na doporučení) získává zboží za nákupní cenu. V tomto obchodě jsou i mnohé jiné finanční výhody, které se lidem i stávají pasivním příjmem.

    Ať už máte zájem pouze o levnější nákupy, radu, nebo informaci jak si přijít k hezkému výdělku, mohu Vám samozřejmě říci více.

    Přeji Vám krásný zbytek dne a mnoho zdraví!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist