Vhodná poloha a úplné ztopoření

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37218 1.8.2011 11:39

Ahojky všem. Mám takovou otázku. Jaká poloha je nejlepší na malý penis? A co je nejlepší na úplně ztopoření, partner s tím má problémy, nepostaví se mu úplně a pak se do mě nemůže dostat. Asi ho moc nevzrušuju nebo nevim. Díky za odpovědi.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, to není tim, že by jsi ho nevzrušovala, ale spíš je nervózní. Měla jsem to se svým současným přítelem taky a teď po roce a půl s tim nemá žádné problémy :-) Já bych řekla, že nejlepší poloha je ty na zádech ( polštářek pod zadek, aby jsi k němu byla co nejblíž) a on na tobě:-) jde to tak i když to nemá úplně ztopořený. Časem se to srovná uvidíš :-)

  • S tou erekci .. oral asi nefunguje? to bys asi psala, jinak, co já mám zkušenost s malým penisem, je ta, že mě nejlíp vyhovovalo normální misionářská, ale nohy jsem obtočila kolem něj nebo hodně zvedla, třeba si je zaklesla za ramena partnera, ale stejně jsem ho tam moc necítila, měl ho ještě docela úzký, tak to nebylo nic moc a navíc se ještě hrozně rychle udělal, takže to bylo fakt blbý, ale zase mohl za 3minuty zase :-) Je ale pravda, že náš "vztah"trval dost krátkou dobu,abychom na tom pracovali,takže přeju,at se to zlepší.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist