Věštění pomocí kyvadla, věříte tomu ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #73685 17.8.2013 10:11

Ahoj, zabýváte se některá věštěním pomocí kyvadla?
Jelikož na takovéto věci věřím, i na výklady karet, tak jsem to zkusila.
Na nitku jsem si dala svůj prstýnek, nakreslila jsem si kruh, dolu a nahoru jsem napsala ANO, doprava a doleva NE. Nejdříve jsem zkusila otázky "jmenuji se ....?" odpovědělo ANO, pak otázku "je dnes úterý?" odpověď NE. Pak jsem zkoušela další otázky, které mě zajímá a kyvadlo odpovídalo.
Myslíte, že se dá tomu věřit? A je pravda, že jak rychle se to kyvadlo hýbe, tak velká je pravděpodobnost, že se to splní?
Budu ráda za jakékoliv vaše rady apod.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • U toho kyvadla bych řekla, že je to hodně ovlivněno tím, co si přeješ. Člověk si ani nemusí uvědomit, že ve skutečnosti tím kyvadlem kýve podle sebe. Stačí nepatrně pohnout rukou (člověk to dělá nevědomky, podle toho, co si přeje) a jde tam, kde chceš. Takže nevím, moc bych tomu asi nevěřila.

  • ahoj, tak já taky patřím jako anonymka k těm, které věří v karty, kyvadlo - nebo jsem spíše věřila.. teďka dám spíše na numerologii...byla jsem u kartářky 2 krát, obě mi řekly, že se budeme stěhovat, zatím nic :-))) nic z toho nevychází.. kyvadlo říkalo, že časem určitě.... takže uvidíme, ale já už to beru s rezervou....

  • To kyvadlo bych brala s rezervou a myslím, že by ho spíš měl držet člověk, který o tobě nic neví. Pak bych se spíš rozmejšlela, zda věřit či nikoliv. I když sme měli v práci kolegyni, která o sobě tvrdila, že umí pomocí kyvadla z prstýnku uhodnout pohlaví a počet dětí. Nejdřív nám to předváděla na ženských, co už děti měly a uhodla to. Pak sme otěhotněly 3 z jedný směny a na mateřskou sme odcházely po 14ti dnech. Všem to vyvěštila dobře.

  • kyvadlo je velmi ovlivněno tvým podvědomím. proto by ses měla ptát na věci, na kterých ti defacto nezáleží a je ti jedno, jaká odpověd vyjde. ve chvíli, kdy by pro tebe některá z odpovědí byla lepší tak se to velmi ovlivní. proot je lepší to dělat druhému než sám sobě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist