Věříte na duchy? (nebo cokoliv jiného)

Otázku položila: Anonymní uživatelka #322700 16.9.2017 22:35

Ahoj, jen tak nedůležitý, ale určitě zajímavý dotaz. Kdo věříte na duchy? Nebo věříte na cokoliv jiného, třeba anděly, mořské panny, ufo, vlkodlaky, cokoliv :D

Jen by mě to tak zajímalo, protože hodně mých kamarádek věří na duchy. Já osobně na tyhle věci nevěřím, i když bych lhala, že jsem se nikdy nezamyslela, že by to existovat mohlo. Hodně známých mi popisovalo něco, co se nedalo pochopit. Občas si i já dělám srandu, že u nás doma straší, ale já se většinou snažím najít logické vysvětlení. Třeba u mě v pokoji, často cca mezi 1-3 hodinou ráno jde slyšet pípání starého mobilu (jakoby pevné linky) a nikdo to nezvedá. Což trochu děsivé je a vysvětlit si to neumím, když to nikdo nezvedá, ale tož :D Jo a taky se třeba kolikrát stalo, že jsem slyšela nějakou ránu, jako by mi něco v pokoji spadlo a ono nic nebo, že něco nám doma spadlo, co vůbec nemělo a samo od sebe (třeba věž z DVDéček nebo něco ze stolu). Nevím, jak je to možné, protože kolikrát mi k tomu logické řešení nesedí, ale stejně na to nevěřím, vy jo?

Holky třeba na kurzu říkaly něco o tom, jak jedna viděla obličej pod postelí a pak další tři z jiného pokoje úplně vytřeštily oči, že to viděli noc před tím taky a tak podobně. Nevím, mě to přijde jako blbost. I když, některé videa mi přijdou jako fakt pravé a furt si říkám, přece ti lidi nemůžou být až tak strašně chtiví po zajímavosti, aby si to vymýšleli, ne? Na druhou stranu vím, jak dnešní technika funguje a co dokáže třeba moc šikovný grafik. Jaký máte názor vy, na takové nadpřirozené věci?

A jen tak mimo, tohle se mi povedlo vyfotit v zámku Lešná. Co myslíte, že je v tom okně? Vypadá to jako šmouha, která má tvar hrudníku, hlavy a ruky. Všimla jsem si toho až doma. Dělala jsem si srandu z kámošek, že jsem vyfotila ducha, no a nemálo jsem je poděsila. Jsem jedné pak říkala, že je to beztak jen špinavé sklo. Ta se mě hned ptala, jestli jsem blbá, že je to jasný obrys těla. A člověk to fakt není :D Doufám, že vám to aspoň trochu půjde vidět a určitě se podělte o názor, co si vy myslíte, že jsem vlastně vyfotila :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk17.9.2017 7:48

    Já věřím v to, že mozek s náma dokáže pěkně cvičit, takže vidíme duchy, věříme na vlkodlaky, a psychika má někdy potřebu věřit ve vyšší moc, abychom si ten život tak nějak uměli vysvětlit:-)

  • Věřím v Boha a tím pádem i v existenci satana a andělů (i těch padlých - démonů). Věřím, že lze vyvolat démony, kteří se tváří jako duše zemřelých.

  • Já věřím v Boha i v duchy ale v démony asi ne

  • Nevím, jestli v něco takového věřím nebo ne. Ale včera jsem měla husí kůži, když mi tchyně vyprávěla, že noc před nehodou měla furt pocit, že někdo v apartmánu pořád šustí.. Vzbudila manžela a ten, že nic neslyší, ať spí.. A jak se snažila usnout, tak měla pocit, že usnula a někdo na ni mluvil,že se něco stane,porad to opakoval.. ráno to vyprávěla i synovi, který se jen smál.. A domů už nedojeli.. Jsou živí, ale hodně pomlaceni.. Tak pak člověk přemýšlí, jestli je něco mezi nebem a zemí..

  • Věřím v duchy, sama mám pár zážitků, ale blokují to v sobě, takže naštěstí nijak často :) Věřím v anděly, sama jsem je neviděla, ale občas cítím a věřím kamarádce, která málem zemřela a poté během rekonvalescence ji anděl pomáhal to překonat. Bohužel, když existují tihle dobří, tak na zemi jsou vždy protiklady, aby bylo vše v rovnováze. Čili někdo to nazývá entity, někdo negativní energii někdo démony... Další mi moc blízký člověk měl zážitek s bytostmi, co neuměl pojmenovat, dalo by se říct mimozemské. Já se tím do hloubky příliš nezabývám, protože do tohoto světa nechci nijak hlouběji pronikat, bojím se, i co se týče astrálního cestování, také mám v blízkém okolí člověka, co to umí aniž by se nějak snažil, ale nikdy neměl odvahu vydat se dal než do rohu pokoje právě proto, že se říká, že v těch jiných astrální sférách je hodně zlého a člověk už se pak může vrátit i jako blázen a už nikdy není v pořádku právě důsledkem setkání s těmhle tvory. Prostě přistupovat k tomu se zdravým respektem a ne si z toho dělat legraci, vyvolávat třeba duchy a neuměl pak zvládnout následky. Jinak postava v okně může být klidně skutečná, někdo prostě byl uvnitř ne? :)

  • Věřím v duchy, anděly i démony. Sama mám spoustu zážitků už od mala. Jako malá jsem nebála, to přišlo až kolem 12-13 let. Teď je mi 18 a učím se se toho nebát. Do mýho života to prostě patří, vidím duchy, anděly (těm osobním se taky říká průvodci, toho svýho taky vidím). Zároveň jsem hrozně citlivá na energie, takže dost často cítím něčí přítomnost, i když ho nevidím. Ale energie cítím i na různých místech, např. na jedný stolový hoře u nás jsem cítila energie, na Krudumu, na Andělské hoře (hrozně pozitivní energie), ale taky jsem byla v místnosti, kde údajně zavraždili Albrechta z Valdštejna. Tamodsud jsem musela okamžitě pryč, hrozně nepříjemnej pocit a něco jsem tam viděla, pak už jenom pocit, že musím okamžitě pryč, protože tam není nic dobrýho. Mám pár přátel, co jsou jako já, říká se nám indigové děti, i když už dávno děti nejsme :D Bylo mi řečeno, že jsem anděl a proto se mi tohle děje. Několikrát se mi stalo, že jsem byla na místě dopravní nehody, ale jenom duší. Například když se přítel vyboural, měla jsem divnej pocit a pak jsem na tom místě dokonce byla a viděla jsem to. Taky cítím pocity jiných lidí, většinou jenom když se jich dotknu, ale některý pocity lidí jsou tak silný, že je cítím i bez doteků. Pokud by to někoho zajímalo, tak můžu napsat víc... Takový zážitky zapomenout nejdou, pamatuju si i to, co se stalo, když jsem byla malá.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 480 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist