Venušiny kuličky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #62310 19.6.2012 11:49

Ahoj holky! Slyšela jsem, že venušiny kuličky jsou dobré na posílení pánevního dna. Po porodu je pak prý menší riziko inkotience. Takovou hračku doma nemám, ale teď v těhu o ní začínám uvažovat. ;-) Máte s tím některá zkušenost?

Koukám, že jsem vás tu kapánek rozvášnila. :-D Ještě by mě zajímalo, jak často by se měly používat? Jestli třeba denně na hodinku nebo víc? Nebo stačí jednou týdně?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Také jsem o tom slyšela, že to pomáhá na posílení svalů pánevního dna. Takže je to proti inkontinenci a zároveň se tím prý zlepšuje sexuální prožitek. Já je mám doma, dostala jsem je jako erotickou hračku a nedávno jsem to zkoušela a bylo to hrozně zvláštní - chodila jsem jako pos***á a furt jsem měla pocit, že je neudržím :-D .... Ale co je důležité - zvolit správnou velikost a nepřehánět to s délkou používání - když jsou zavedené moc dlouho, tak to může vnitřek podráždit a pak to tam oteče a jdou blbě ven a je to dost nepříjemné - to se mi právě stalo a to jsem je měla asi 30 minut. Prý se má začínat na 10 - 15 minutách a postupně prodlužovat.

  • Ahoj, když jsem byla na školení o inkontinenci, tak nám to paní školitelka vřele doporučovala. Že je to velice prospěšné.:-)

  • Mám to doma a nevyužívám :) Mám teda v plánu si to někdy přes den dát, ale spíše z jiného důvodu :D

  • lulatko19.6.2012 14:18

    Já nad nima po porodu taky uvažuji, ačkoliv se to po několika měsících zase zlepšilo. Ale druhé těhu na cestě, tak jste mi, holky, tímto dotazem opět nasadily brouka do hlavy, abych nedopadla ještě hůř. :))) Mají je běžně dokonce i v DM drogerii mezi produkty pro těhule a maminky, tož tam asi zajdu. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist