Věk

Otázku položila: Anonymní uživatelka #440747 18.4.2022 18:52

Dobrý den, leží mi toto na srdci dlouho a chtěla bych se už svěřit. Snad nevadí anonymita. Je mi 17 let, nemám přítele, většina v mém okolí ano. Nechodím na diskotéky a nesnáším pubertální slovník a chování. Mám ráda čas s rodinou, rodinné sešlosti a sport. V tomto by asi problém nebyl, ale já se citím věkově, např. mým kamarádům, hodně nadřazená a nepřipadáˇm si na svůj věk z hlediska mentality. Moje smyšlení není jak uteču o víkendu z domu, ale spíš myslím jak dospělá žena. Jakou budu mít rodinu, jak budeme dělat rodinné výlety..nikoliv, tak jako většina spolužáků, kam půjdu s chábrama na diskotéku. Je toto normální? Popřípadě, najdu si v budoucnu vůbec někoho k sobě?
Děkuji a omlouvám se za popřípadě nevhodný dotaz.
Hezké Velikonoce!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Měla jsem to podobně. Diskotéky mě nikdy moc nebrali. Raději jsem pomáhala babičce nebo rodičům. Nebo jsem prostě byla doma. A také jsem byla vyspělejší. Neboj, nejsi jediná a partnera si jednou najdeš. Jak říkám, vše má svůj čas.

  • Měla jsem to úplně stejně a teď mám 7 let přítele a 2 děti,přítele jsem si našla když jsem chodila běhat do parku,taky běhal a vrazili jsme do sebe :-D:-D takže neboj,někoho najdeš a to že se chováš dospěleji je jen vyhoda <3

  • Na diskotéky jsem sice chodila a dokázala jsem se bavit, ale i tak jsem byla rozumově trošku jinde než ostatní v mem věku. Slyšela jsem to hlavně od ostatních, kdy mi často říkali, že mají pocit, jako kdyby se bavili s ženskou, která toho má už hodně za sebou… Přítele mám, taky jsem ho tím svým rozumem :-D okouzlila.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 576 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist