Vědmy radí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #169679 11.7.2014 13:21

Ahojky, nevím, jestli se některá díváte na tento pořed, dávají ho na Relaxu. Zajímalo by mě, co si o těch vědmách myslíte? Vážně dokáží takto poradit, nebo jsou to jen klamy? Co si myslíte i o kartářích.....?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Babička se jednou chudák napálila a zavolala na ty vědmy v televizi, užralo jí to snad tisícovku a ani ji nepřepojili. :O= Takže si o tom myslím svoje. Když už tak zajít k nějaké osvědčené kartářce osobně.

  • Já osobně volala na to volejte věštce bývá to tuším na coolu ta paní Jana Demeterová tam zrovna byla a přepojili mě sice během asi dvou minut ani možná ne, ale mám nad čím přemýšlet to za prvé neřekla mi totiž nic zrovna příjemného a ještě jsem tam ale 600 kč nechala.. 8-o A má babička taky někam volala nevím kam přesně a když jí po jaké době přepojili tak né do televize, ale k někomu tam do studia.. 8-o A jeden večer jsme popíjeli s přítelem, kámarádkou a kamarádem a na óčku šla ta soutěž nevím co tam bývá, ale tady se zrovna hádali nějaké karty a on připitej že až tam bude 10 tisíc, že tam zavolá a akorád provolal a s nikým nemluvil.. :O=

  • Urtica11.7.2014 15:32

    Do karet trošku dělám, takže si nemyslím, že by to byl úplný nesmysl. Problém je v tom, že ten, kdo tomu opravdu rozumí a chce pomoct, to dělá buď zdrama nebo opravdu jen za symbolický polatek...navíc se takoví lidé dost obtížně hledají, protože většinou nemají potřebu se někde propagovat.

  • Souhlasím tady se všemi odpověďmi :) V té televizi jsou to jen peníze. Není tak těžké si něco vymyslet nějaké řeči, které více méně sedí na každého...
    Jen si myslím, že tak přes televizi to nemá moc smysl, že by toho člověka měla ta vědma vidět osobně, mít s ním nějaký kontakt, popř. aby on třeba tahal ty karty, prostě nějak toho člověka do toho zaangažovat.

  • Občas, když je reklama u nějakého filmu, přepnu si na tel. kanál Active. To, co se dovídám mě někdy pobaví, ale taky nase... Lidem radí, atˇpijí kopřivový čaj téměř všechny vědmy a to třikrát denně, aniž by znaly vedlejší účinky. Prostě za peníze papouškuji naučené, nebo vyslyšené věci, bez ověření. Tak dámy, jestli někdo chce pít kopřivový čaj, aby si vyčistil krev, tak pouze jednou denně a to vždy dopoledne, protože když si jej dáte v odpoledních hodinách, tak věřte, že budete těžko usínat. Kopřivy totiž fungují na čištění krve a také jako životabudič." To je informace pro ty, kteří se cítí chcíple." Pak jsem ve zmiňovaném pořadu zaslechla, že dobrý je čaj s Rumem. Tak jedině pro toho, kdo si chce rychle zničit srdce. Prostě děvčata tam perlí takové nesmysly, že jdu kolikrát do kolen. Takže lidé, věřte především sobě, víte v čem žijete, odbourejte negativa a budete se divit, jak vám vaše tělo bude vděčné. Jo a ještě jsem zapomněla na paní, která se chtěla prostřednictvím paní z Active spojit se svým zesnulým synem, což ji paní slíbila, že ji má zavolat následující den. Pak pořad utli. No tak větší ptákovinu, že se se synem dá spojit a podat informaci jsem neslyšela. Žádný zesnulý nechce být stahovaný mezi živé a už vůbec ne, nějakou cizí paní, na její přání, která údajně předá nějaké informace. Protože zesnulý, pokud chce dát vzkaz, přijde sám , kdy uzná za vhodné, jinak bude vděčný za to, že mu dají ti živí pokoj. Mám s tím vlastní zkušenost.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist