Věci do porodnice

Otázku položila: samsonoh 2.7.2017 17:42

Ahoj holky, 1) jaké jednorázové kalhotky do porodnice byste doporučily? Jsou některé lepší/horší? Dle čeho vybírat? Jaké značky? a 2) jaký krém na zadeček? Co se vám osvědčilo nejlépe? Díky! :)

  • 02.07.2017 18:05:46 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě do porodnice nejlépe vyhovovaly kalhotky síťované, mají v lékárnách. Doma pak jsem používala ty od Canpol, mají třeba v DM (jsou takové jakoby papírové, ale mají střih jako klasické kalhotky.
    Na zadeček za mě jedině Bepanthen Care, starší nebyl ani jednou opruzený za celou dobu co měl plenky..zároveň může používat i na bradavky.

  • terryk2.7.2017 18:16

    Mně canpol naopak nevyhovovaly, guma škrtidla a zadek jsem měla plandavej. Doporučuji molipans či jak se jmenují. Jsou síťované, mají nohavičku, krásně člověka obepnou a neskrti. A dají se vyprat:-) co se týče věci na zadeček, nedělej si moc velký zásoby dopředu. Dítě je nemusí snášet. Já měla pro obě děti bepanthen, malej ok, malá se navzdory němu osejpaka a sedí ji sudocrem. V porodce navíc dostaneš vzoranky, tak můžeš vyzkoušet.

  • Na zadeček používám Ondřejovku namíchanou z lékárny...:) nebo weleda krém na zadeček :)
    Kalhotky Molipants nebo ještě jedny, ale ty si už nevzpomenu, vyhodila jsem je v porodce už. Canpol nic moc...vložky v nich kloužou.

  • hiuhi2.7.2017 19:48

    Kalhotky jsem nestihla sehnat, tak jsem s in v porodnici koupila 2x sitovame z lekarny (co presne za znacku to bylo nevim), byla jsem pp sekci takze byly super (natahly se dost vysoko pres bricho a nelezly na jizvu)…
    Co se tyce vlozek, pouzivala jsem z tesca poporodni a vyhovovaly mi suprove (pak jsem je pouzivala i prvni 2 menses po porodu, pac jsem hodne krvacela)…

  • dzusinka2.7.2017 22:24

    Kalhotky - z DM ty jejich, stačil jeden balíček. Krém - rybilka nebo medvídek olej na ředění. Na horší opruzení sudokrém, ale to vím jen z doslechu, nikdy s tím problémy neměla.

  • Mela jsem canpol a v pohode...stejne jsem treti den dala uz svoje-bavlnene bezesve aby nic netahalo a to bylo lepsi nez ta sitka..a z masticek-mela jsem bepanthen a sudocrem a lepsi byl ten sudocrem...

  • Shierley13.7.2017 10:52

    Kalhotky jsem měla klasické síťované z lékárny, žádné extra nebyly potřeba. Na zadeček jsem nepoužívala nic (nepoužívám dodnes), jen omývala vodou, vysušila a malá se mi nikdy neoprudila (výjma růstu zubů, který bývá doprovázen agresivní stolicí). V porodnici dostaneš vzorky, tak můžeš vyzkoušet co nejlépe sedne ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 713 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist