Ve kterým týdnu na 3D

Otázku položila: Bývalá uživatelka #17205 31.1.2012 8:50

Ahoj holky, ve kterém týdnu jste přibližně šla která na 3D. Dříve jsem byla na 3D určo po 20tt, nyní mám prý jít dřív. Je to podle toho jak který Dr. je zvyklý nebo proč ? Jde o 3D na památku, žádné vyšetření.

No všichni koukám chodíte po 20tt, tak jsem zvědavá co z toho bude :-))))) Ale co .. když to nebude ONO, můžeme jít znova později.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě doktor řekl, že nejlepší je 22-27 týden - pak je miminko už moc velký.... Já byla 27týden,ale odpovídáme o 30týden,tak už nešel prcek moc vidět...

  • já byla ve 13+4tt ale to byl teda screening a pak ve 20tt a to byla fakt nádhera :-)

  • cudla31.1.2012 9:56

    mě řekl doktor,který ten 3D dělá,že ideálně je to 25. a 26.tt.Mimi už si je podobné a je tam dost místa na to,aby bylo dobře vidět.Kamarádka byla myslím v 18.tt a nebyly to ještě moc hezké obrázky,mrňousek byl ještě takovej "nedomrlej";-).My jsme měli super záznam z toho 25.tt a po porodu prcek fakt vypadal jako na těch obrázcích.

  • Já když jsem se objednávla, tak mi bylo doporučeno mezi 25 - 28 týdnem.

  • me rekni nejlepsi kolem 26tydne.

  • Ahojky, u nás doporučují mezi 22.-26.tt. My šli ve 22.tt podle stáří plodu (jinak 21.tt podle PM) a neměli jsme rozhodně problém s tím, že by miminko bylo nějak nedomrlé :-) Naopak v naší malé vidím nás oba :-) Nevím, jak hodně se to za ten měsíc změní, ale my si určitě nestěžujeme, máme nádherné fotky :-) V čekárně jsme byli ještě se dvěma maminkama, pravděpodobně byli "víc těhotné" a jedna tam hodinu stepovala, aby se jí mimi otočilo a druhé syn si stěžoval, že vůbec neviděli obličej, takže za sebe říkám jít určitě kolem toho 22.tt, ale ne zase o moc později, protože nikdy nevíš, jak velké miminko bude, tak aby mělo ještě nějaký ten prostor k pohybu a neviděli jste třeba jenom zádíčka a nebo cosi za placentou ;-)

  • Jinak sem ještě chtěla doplnit že sem byla u první na nromálním 2D utz a nejkrásnější fakt nejhezčí byl ten ve 30tt to jako bylo nenahraditelný jak krásně sem viděla obličej a ručičky atd. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist