Válení se po partnerovy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #182102 13.5.2018 10:50

Ahojky kolegové, moc děkuji za přečtení dotazu. Je mi 24 let a mám druhého partnera v životě. Když někam jdeme, tak se vždy od okolí dozvím, jak je to příšerné, když se po partnerovi pořád válím, ale já vůbec nechápu, kde takový názor okolí bere, protože já nemám pocit, že bych se po něm nějak válela. Nedokážu pochopit, proč lidem vadí, když se partnera normálně dotýkám (ruka, koleno). Když se snažím myslet na to, že se nemám dotýkat, aby okolí nic neříkalo je mi vážně špatně a chce se mi brečet nebo jsem hodně nervózní. Možná se chovám v podvědomí takto pitomně, protože nemám otce, vážně nevím, ale nejdůležitější je pro mě pochopit, co smím nebo nesmím dělat, abych nedostávala výtky za své chování, protože je naprosto nechápu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk13.5.2018 12:06

    Taky je mi nepříjemné, kdybych se bavila s párem, který se mezitím stále obleza. Nemyslím tím, že by se ti lidé drželi za ruku, nebo občas si dali pusu, ale zažila jsem páry, který se po sobě plazily celou dobu, co jsem se s nimi bavila a to pak člověk fakt neví, jestli náhodou nechtějí mít soukromí a jestli se nemá vypařit. Prostě mě to uvádělo do rozpaků, jako bych přihlížela něčemu, čemu přihlížet nemám. Tak třeba to tak vnímá i tvé okolí, nevím.

  • Tak okolí prostě neřeš. Podle mě je to uplne normalni a vubec z toho nebuď nervozní. Jestli to nevadí tvemu partnerovi tak je vse jek ma:-)

  • Uprimne. Znam parecek ktery se neustale dotyka, pusinkuje, hladi a me uz to taky prijde pres caru. Prijde mi normalni projevit naklonost ale oni jsou jak dve zaby na sebe pritiskly a furt se oblizaji a sislaji na sebe. To ja jdu ven radsi s lidma co jsou proste v pohode a pokecat, protoze desetkrat za deset minut kdyz se pohladi po tvari a daji si nekolik polibku tak fakt nevim jestli na ne leze jaro nebo co:-D

  • Risu13.5.2018 11:20

    Valis se po nem tim, ze se ho dotykas? To by me zajimalo, co by rekli na nas. Bezne se objimame, za ruce se drzime temer neustále, polibime se... Asi by se tve okoli zblazbilo :-D Neres okoli, asi ti zavidi...

  • Jo a jen nemohla by si mi taky pomoct?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist