Váha

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23163 27.4.2011 6:26

Holky, mámm spíš takovou anketní otázečku - jsem v 11.tt a dneska jsem se ráno vážila - mám nahoře kolem půl kila, kolik jste měly nebo máte v 11.tt vy?a co jíte? já do sebe nic zdravého ani dostat pořádně nemůžu, ale snažím se omezovat to nezdravé....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já asi taky přibrala tak nějak. Nyní jsem 25+3 a mám nahoře 9 kilo. zezačátku sem přibírala celkem rychle ( oproti prvnímu těhu )a tď to nějak stagnuje řekla bych. Včera jsem byla na poradně a váha se zastavila na 55,6 kg. U prního těhu sem přibrala 16 kilo, myslím že u tohoto to bude taky tak nějak. Ale já tu váhu neřeším. A jm na to na co mám chuť. večer si často dávám k TV ovoce nebo zeleninu

  • ahoj.Já jsem přibrala 1kg a jsem v 22+5tt.Nevím jestli je to dobře nebo ne,ale nějak to neřeším a mimi podle mudr.roste tak jsem i ráda,že tich kil nebude tolik.Teda doufám do konce těhu je ještě dost času na přibrání.Jinak tak do 3 měsíce se mi každé,ale opravdu každé jídlo hnusilo a ani teť nic moc,ale aspoň nějaké.Ovoce a zeleninu můžu ve velkém a jediné na co mívám chuť jsou suché vařené brambory.

  • ahoj, já jsem 10tt a taky mám 0,5 kila navíc...nijak to neřeším, tak dlouho jsem se na těhotenství těšila, tak přeci nebudu řešit váhu :-) Jsou daleko důležitější věci :-)

  • Ahoj, tak já celkově do cca 24 tt přibrala 2 kila, ale na začátku jsem díky nevolnostem zhubla 5 kg. První přírůstek na váze - kdy mi přestala padat váha dolů a začala pomalu stoupat jsem měla kolem 18 tt. Momentálně jsem v 39 tt a mám nahoře 11 kg. Do toho 24 tt by na mě ani nikdo nepoznal, že jsem těhotná, vypadala jsem spíš jako když mě trápí větry a týdenní zácpa :D :D :D Ale v jídle se musím přiznat neomezuji, malé chutnají hranolky, já normálně moc smažené nemusím, vyhýbám se paštikám, plísňovým sýrům a měkkým sýrům typu niva. Zeleninu pořádně drbu, ale jinak jím, na co mám chuť. Má doktorka mi říkala, že by se to zase nemělo nějak moc přehánět.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist