VŠO Praha

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46307 23.1.2012 19:28

Ahoj holky, prosím mohly byste poradit ohledně přihlášek na tuto školu nebo zda jste ji absolvovaly tak poreferovat? Tento rok maturuji, ale v podmínkách přijetí je, že se přihlášky posílají do 15.3.(1.kolo), 30.6.(2.kolo) a v září je doplňující a oni chtějí poslat potvrzení o maturitní zkoušce, takže se mám hlásit až na to 2.kolo? A nevíte, zda i z tohoto vybírají jen studenty do určitého průměru nebo všechno? Díky moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já teda na této škole nejsem, ale když jsem minulý rok posílala přihlášky, normálně jsem je poslala do těch prvních termínů, vykonala přijímací zkoušky a maturitní vysvědčení poslala, až jsem ho měla. :-)

    A jinak toho určitě víc najdeš na internetových stránkách té školy. ;-)

  • Verousek8923.1.2012 20:35

    Hlaš se normálně na 1. kolo, pošli přihlášku a maturitní vysvědčení se dokládá, až ve chvíli, kdy ho máš. Akorát na jejich stránkách mají napsáno, že ověřenou kopii mat. vysvědčení máš doložit při podání přihlášky, což je nesmysl, protože v té chvíli maturitní vysvědčení ještě nemáš, když jsi maturitu ještě neděla... A jak jsem se dívala na webové stránky této školy, tak přijímací řízení se nedělá, musíš akorát poslat přihlášku, doložit ukončené středoškolské vzdělání (maturitním vysvědčením) a zaplatit správní poplatek za přihlášku. Poté už jen budeš platit školné :-)

  • Ahoj, určitě pošli přihlášku už na první kolo (snad jsi tak už učinila), maturitní vysvědčení doložíš, jakmile ho získáš. Jinak studium na této škole doporučuji, podle mě je dobrá. Co do obtížnosti - není to žádná procházka růžovým sadem, ale při troše píle se to dá zvládout :-) Budu držet palce!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist