VBA2C

Otázku položila: Anonymní uživatelka #368540 10.3.2022 0:59

Prosím má někdo zkušenost s přirozeným porodem po 2 sekcích?? Jak se k tomu staví Porodnice v Brně, Znojmě nebo Ivančice??? Vím, že jsou naklonění jen ve Vyškově Jihlavě a někde severně.. děkuji za info

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Doporučuji Znojmo tak jsou naprosto skvělý ♥️ Ivančice rozhodně ne, tam mají problém se vším, já měla rodit vbac s polohou KP a katastrofa ty řěci tam říkám u Vás rodit nebudu tak prosím bez komentáře. Rodila jsem v Ivančicích dceru 2015 a málem mi umřela kvůli nim :( . Letos tam rodila známá a taky prý katastrofa :( . Celkově asi na vbac bych volila to Znojmo. Přístup je tam jiný a na vše se jde předem domluvit nebo mít sebou porodní plán jako jsem měla já a nic nebyl problém :) Cokoliv by Vás zajímalo ke Znojmu ptejte se :)

  • Mrkněte na skupiny Císařovny, Vaginální porod po císařském řezu. Tam Vám budou schopní, myslím, lépe poradit :) Příjemná je také stránka VBAC facts na instagramu, ta je ovšem anglicky. Přeji úspěšný VBA2C!

  • Já rodila prvního syna císařem (bohužel, vznikly komplikace :() v roce 2009 v Bohunicích v Brně, pak jsem měla dvě zamklá těhotenství a v roce 2016 jsem rodila na Obilném trhu v Brně. Vyvolávaný porod, ale přirozenou cestou. Byla jsem tam spokojená, takže za mne ano, ale každá jsme jiná, máme jiné požadavky, jiné představy atd.

  • magda.dahl10.3.2022 21:01

    Ja jsem jela rodit do Vyskova z Ostravy. Mela jsem zajem o VBA2C, byli uzasni, vsechno by klaplo- je jsem mela takove srusty, ze se mi detatko ven samo nedostalo. Takze cisar, ale vite co? Jsem stastna tak, jako by se to povedlo prirozene, nikdo me do niceho nenutil a bylo mi tam dobre!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 551 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist