V koncích...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #66232 13.7.2012 15:40

Ach jo, teď jsem ve 30.tt a jsem úplně zoufalá. Manžel pracuje a když přijde domů, věnuje se milionu věcí, ale jen ne mě...chtěla bych připravit mimi pokojíček (z části jsem to udělala sama, ale nebudu tahat skříň a tak), trošku upravit ložnici a prostě se věnovat a těšit společně na miminko... Jenže pokaždé, když se něco naplánuje, tak musí jít dělat něco jiného...občas jsou to důležité věci, ale občas fakt kraviny. Už nevím, jak dál????

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To chce klid...chlap prožívá těhotenství jinak - po svém, obzvlášť pokud se jedná o první dítě. Chlap má jiné priority - cítí potřebu zajistit rodinu a proto je pořád v práci - má strach, aby o ní nepřišel a dokázal se o Vás postarat. Ostatní věci mu přijdou podružné. Hnízdí ženská, ne chlap :-). Co můžeš, udělej sama, co ne (stěhování...) zjednej nějakou cizí pomoc. Já si poté, co jsem upozorňovala, že něco potřebuji pozvala svého tátu, aby mi pomohl. Sice jsme se potom s manželem chytli, ale od té doby, když si řeknu, tak mi pomůže :-D.

  • Martasek8913.7.2012 15:43

    Najít někoho jiné, kdo s tím pomůže? Promluvit si, zda mu některé věci přijdou důležitější než jeho dítě? Sice máte ještě čas, ale nikdy člověk neví, kdy se mimi narodí a je potřeba to mít nachystané.

  • Ahoj. Úplně vím jak ti je. Já mám termín za 4týdny, a přítel ještě nechystá pokoje pro nás, kde budeme s mimčem. Dokonce ještě neodstěhoval staré věci co tam jsou, natož tam dal nové co jsem koupila. Pořád se kvůli tomu s ním hádám. Včera jsem mu řekla, že si pozvu tetu, tak s tím souhlasil, ale jeho rodiče mi udělaly naschvál, a to že se zamkly doma a nechaly v zámku klíč, abych se tam neměla jak dostat.. Tak po včerejšku už jsem uplně rezignovala a dala mu ultimátum že do týdne to udělá nebo hledám bydlení jinde. Snad se dočkáš a nebudeš na tom jako já..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 608 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist