Uzavření minulosti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #412912 28.9.2021 17:30

Zdravím. Chci se zeptat: Jde o partnerovu minulost, jsme spolu 1 rok a měsíc a já se pořád nemohu zbavit myšlenek na jeho minulost. Strašně moc bych ji chtěla přijmout a tím pádem i uzavřít a už se k ní nevracet, jenže má hlava má pořád tendenci nad ní přemýšlet. Vím, že se nemůžu moc upínat na emoce a taky už vím, že ty myšlenky nesmím potlačovat, protože když jsem je potlačovala, tak vždy za nějakou dobu vyšly ven a v mnohem větší síle....tak proto je asi ta nejsprávnější cesta tu minulost přijmout a uzavřít. Prosím, dali by jste mi nějaké rady?

Předem děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy29.9.2021 9:48

    Tak ono záleží, co je to za minulost. Jestli několik nezávazných sexů před vztahem nebo kriminální minulost 🤷‍♀️ Pokud první možnost, pak to není jeho problém, ale tvůj. Konkrétně tvého sebevědomí a sebepřijetí. Pokud je to např. kriminální minulost, tak to už stojí za přemýšlení.

  • Zkus si odpovědět na otázku proč máš potřebu jeho minulost neustále řešit. Nevěříš sama sobě, nevěříš jemu?

  • Ahoj, nikdo tu nevíme, o jak "závažnou" minulost jde, ale já za sebe bych asi naopak neradila to potlačovat, ale naopak se v tom lehce pošťourat, případně i za pomoci partnera:-)) Protože si myslím, že to může být třeba věc, se kterou nejsi schopná se smířit tak nějak životně, jestli rozumíš. A pokud to tak je, zbytečně bys ztrácela čas tím, že budeš potlačovat a potlačovat a nakonec může vztah stejně skončit. Samozřejmě ti ale nic zlého nepřeju!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist