Už si sama nevím rady :((

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32136 10.6.2012 8:13

Ahoj holky potřebuju poradit co mam delat teda spis co mame delat...S přítelem jsme spolu byli 3,5 roku pak jsme se rozesli a on si hned nasel jinou,ale ja byla porad sama protoze jsem vedela ze ho moc miluju a ze s nim chci byt cely zivot tak jsem mu porad psala jak ho miluju a jak chci byt s nim....a tak jsme se zacali zase stykat a zacalo nam byt spolu zase tak hezky,ale jeho pritelkyne s kterou byl ted 2 mesice mu zacala delat naschvali ze enco tusi ze je se mnou a zacala psat vyhruzny sms a pritel nevi jak ji ma rict ze chce byt zase se mnou :-( boji se...a proto vas prosim o radu pro me je to hrozne moc tezky opravdu moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • uměl se rozejít s tebou, zvládne to i s ní, spíš bych viděla problém u něj, že se mu do toho nechce a vyhovuje mu současný stav.

  • já také souhlasím s holkami, podle mě mu vyhovuje mít dvě baby- promiň, že to tak píšu, ale opravdu si to myslím.... nemyslím si, že je takový horor říct někomu s kým je pouze 2 měsíce že se chce vrátit k expřítelkyni, kdyby opravdu tak moc chtěl být s tebou a miloval tě, tak už by jí to řekl- že by měl zas takový strach, tomu nevěřím - vždyť byl s ní jen dva měsíce. strach je jen jeho výmluva. a jinač to asi není zrovna charakterní člověk, když to táhne s dvěma, jestli to dobře chápu....

  • Já to měla úplně stejně. Po 4 letech jsem se s přítelem rozešla, on mi první chodil domů brečet, at ho vezmu zpět. Ani ne za 2 měsíce si našel jinou. Mě začal chybět a párkrát jsem se s ním ještě sešla. On se s tou novou asi 2x rozešel, že bude se mnou (což ji samozřejmě neřekl), ale já už věděla, že takového chlapa nechci. Tvrdil, že mě miluje, což zřejmě pravda byla, ale sám být nedokázal. Rychle si našel jinou a když neměl mě, tak se rychle vracel k ní, protože věděl, že ona ho nevyhodí. Já to utla, našla si jiného super chlapa, kterého si ted budu brát a čekám s ním dítě. On dopadl tak, že ona si ho za 2 měsíce pojistila těhotenstvím, aby ji už nezdrhal. Jestli je šťastný těžko říct.

  • petulinkaa1310.6.2012 9:52

    mel by si umet vybrat,ale já osobne bych na takovyho necekala.

  • Musím jen souhlasit s holkama, pokud se jednou uměl rozejít s tebou, zvládne to i nyní s novou přítelkyní. Problém je opravdu spíše v tom, že mu současný stav vyhovuje a může ti říkat co chce...jak se trápí a jak je to těžké ... Trochu bych se ale bála, že pokud to udělá jednou, podruhé...nebude za nějakou dobu problém to udělat zase ... můj názor, třeba se mýlím a pak jedině dobře pro tebe.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist