Už blázním a nebo je to těhotenství ?:-)

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42302 10.3.2011 12:15

Zdravím,
Už jsem s toho jak ´´splašená´´.Tak abych začla hezky od začátku.
Obarvila jsem si vlasy, sice jsem použila novou barvu,ale tohle se mi nikdy nestávalo.Barva mi moc nechytla.Začla mě pálet žáha,nafouklé břicho,bolesti dole.
Šla jsem tedy na ambulanci do nemocnice, tam mi řekla, že mám dvě malé cysty na vaječníkách, ale že mám zvětšenou sliznici.To bylo 20 den cyklu z 28.
Dr mi řekla, že to vypadá na případné těhotenství a tak mi nabrala krev, která vyšla negativně.
Jelikož to byla velmi nepříjemná paní, která mi skoro nic nevysvětlila, tak sem od ní třeba vůbec nepobrala : máte tekutinku (teď nevim jestli řekla tekutinku nebo dutinku v malé pánvi), vůbec nevím co to mělo znamenat.
Dnes jsem 26 den a za dva dny čekám menstruaci.V pondělí mám jít na kontrolu k doktorovi,takže uvidím co mi řekne tam,pokud to dostanu tak neni co řešit.
Ale dost mě bolej prsa, začla mi i zničeho nic zimnice a dneska jsem se probudila s parádní chřipkou.
Už několik,dovolím si říct týdnu, jsem občas smrkala krev.Ale už nějaký pátek to právě je.
Břicho mě bolí už tak tři dny jako na menstruaci, dost mě pálí žáha a také jsem celá zelená a občas se mi mírně zamotá hlava.
Může to bejt třeba i tou cystou ? ale říkala mi, že je mám opravdu malinkaté, že to jsou ty které odchází s menstruací.
říkala že ta největší je 2cm.
Jen doufám, že to neni vsugerace a fakt už neblázním.
Prosím o rady,nechci se ještě testovat jestli opravdu ta menstruace příde, chci počkat.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak spousat věcí může být k PMS bohužel,dá se říci že všechny přznaky co máš můžou být těhu ale také pouze připravující se MS.Prostě je to tak,naše tělo prochází za cyklus spoustou hormonálních změn a pokud by jsi neočekávala že by jsi měla být těhotná přisuzovala by jsi to přicházející MS.Já za sebe ti můžu říci,že bych podle příznaků měla být těhu každý měsíc protože si PMS kvalitně užívám už kolik let od bolestí břicha,kříže,hlavy,změny chutí,podrážděnosti,dva dny před MS krev z nosu,motání hlavy..........no prostě celý výčet příznaků těhu a MS si to pak nakluše v plné parádě :-)
    Tak že jen test ti řekne jak na tom opravdu jsi ,ale to jsi asi číst nechtěla :-)

  • Ahoj, neblázni, nestresuj, pokud těhu jsi tak se to dozvíš a pokud nejsi, tak přeji co nejdřív ať jsou //. Tím, že se takto nervíš si spíše uškodíš a těhu se nepodaří. Každá snažilka má spoustu příznaků, jen proto, že se neustále pozoruje a hledá co je jinak a i když za normálního stavu všechno tohle prožívá taky, nevšímá si toho jelikož to není podstatné a důležité. V době, kdy se začne snnažit, je vše okolo těhu nejdůležitější na světě a každý příznak je jistě počínající těhu. Takový přístup tě ale opravdu přivede do blázince a ne ke gynekologovi. Počkej do ms, potom testuj a když nic, svět se nezboří, početí je zázrak a mimi přijde v pravýčas. Nezoufej a drž se. Přeji brzké dvě, jinak budeš moji pacientkou, jak budeš mít nervy na pochodu pokaždé před ms. Cysta, chřipka, krev z nosu, holka to by skolilo i mne a to si myslím, že jsem železná. Papa a klídek

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist