Utrogestan a Pamba, mám strach :-(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37491 4.4.2011 9:34

Ahojky holky,
tak jsem dnes ráno začala silně krvácet, dostala jsem Utrogestan 2-2-2 a Pambu 4x denně - máte s ní zkušenost a Utrogestan je lepší brát vaginálně?
Lékárnice mě úplně vyděsila tím, že toho mám brát nějak moc, že se jí to nezdá a že tu Pambu bych neměla apod. :-(
Doktor mi napsal neschopenku a musím být v klidu, jsem v 19tt :-(
Říkal, že je vše v pořádku a nic nevidí, že se to v těhu stává, ale že se nesmí prostě krvácet a proto ty prášky a neschopenka..
Holky, viďte, že to bude vše v pořádku, mám hrozný strach..už je to druhé krvácení v těhu, ale tentokrát to je silné jako při MS :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj spíš se divím že tě neposlal do nemocnice ale pokud tě prohlédl a nevidí problém tak asi ano.Ale já bych asi kdyby se mi to nezdálo pak zajela do nemocnice k jinému doktorovi.Pokud začneš mít nějaké bolesti seber se jeď tam.Lepší 10x zbytečně než jednou pozdě.Držím palce!

  • ahoj a co ti rekl doktor, mas utros zavadet nebo jeden zavest a jeden polykat?? Pokud to rekl doktor, ze je jinak vse ok,tak urcite to tak je. Jenom lez a odpocivej a nic nedelej, treba se to ustalí a pokud by jsi mela sebemensi bolest, tak urcite hned na pohotovost. Nezbyva nez verit doktorovi,hlavne se nenervuj,to mimiskovi neprospeje (vim,ze se to lehce rika,ale zkus to). Moc moc drzim pesticky at vse dobre dopadne, musi, budes mit maleho bojovnika :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist