Utrogestan

Otázku položila: Bývalá uživatelka #28145 17.3.2011 19:40

Ahojky maminky, prosím o radu. Dostala jsem utrogestan, s tím, že si ho mám brát od 15DC 2x denně. Já si teď prohlížela grafy s Bazální teplotou a ovulka je vždy až po tom 15DC. Někde jsem četla a nemohu to dohledat, proto se ptám. Prý pokud se už nasadí Utrogestan tak při jeho braní už nejde otěhotnět. Jako když ho beru před braním ano při braní v těch dnech ne. Jsem z toho zmatená. Moc tomu nerozumím. Mimi moc chceme ta doba čekání je už děsná. Děkuji za odpovědi. A všem krásný den.

holky vyznáte se v ovulačních testech papírkách? Koukněte se mi na odkaz jsou tam vyfocené tři, co si o tom myslíte? dík
http://www.mojetehotenstvi.cz/fotecka-manzelovi-k-dne-nim-narozeninam-dotaz

ten proužek co je nejmíň vidět je z dnešního dne. dík

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky no co já vím,tak jsi to četla správně. Utrogestan je progesteron a měl by se brát až po ovulaci. Já mám to samé,jen beru Proveru od 17 DC,protože ovulku bych vždycky měla mít kolem 12 DC. Protože když to budeš brát ještě před ovulací,tak ovulaci mít nebudeš. Alespoň tak jsem se to dočetla já a říkali mi to i holky na jiných stránkách. Protože progesteron je hormon,který pak vyvolá menstruaci pokud nedojde k oplodnění a uhnízdění vajíčka.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist