Utírání zadečku miminka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47767 7.11.2011 17:00

Jak často kupujete ubrousky na utírání zadečku miminka ? Kolik jich tak denně spotřebujete ? Nebo utíráte eventuelně něčím jiným ? Ať mám představu, kolik tak koupit balíčků do zásoby. Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já je kupovala když byly výhodně v akci po víc baleních, hodně jich nanosily návštěvy, ael kolik jsem jich spotřebovala nevím, měla jsem dělat co jiného než to počítat. Každopádně jsou běžně v prodeji, tak nebude problém dokoupit, když pochybí a taky ti nemusí až tak všechny vyhovovat. A když jich budeš mít víc, tak se taky nic nestane, s malým dítětem je vždy využiješ.

  • lulatko7.11.2011 17:56

    Radila bych nekupovat moc předem - nevíš, jestli na ně miminko nebude reagovat/ se po nich opruzovat. Možná budeš muset vyzkoušet víc značek, aby jsi našla pro Tvé dítko ty vhodné. Jinak já jsem zastáncem oplachu čistou vodou, případně šetrně opláchnout ještě nějakým dětským mycím prostředkem. Ubrousky používám jenom v případě nouze, když jsme mimo domova, a rozhodně ne z důvodu šetření. Dceři prostě nesedí.

  • Ahojky, my naštěstí problém s opruzeninami zatím neměli - tuk tuk, proto čistíme zadeček při každém přebalení těmato ubrouskama a když se pokajdí, tak také (to padnou třebas i čtyři naráz), pak jej ještě osuším papírovým kapesníkem a namažu krémem. Ted jsem koupila od Johnsonu v Globusu - balení 4 ks za 90 Kč jinak kupujem od Hugies krabici 6 ks za 200 kč. Už jsme jich spotřebovali požehnaně. Jinak umývání plenou jsme zkoušela první týden, pak jsem zjistila, že se to špatně přepírá v ruce a v pračce jsem nebyla zvyklá prát tak často, takže z pohodlnosti jsme skončili u ubrousků.

  • My tak velkou spotřebu nemáme.Když je malý pokajděný,myjeme ho pod vodou.Vyhovují nám ubrousky z DM.

  • Ahoj kupuju je vždycky v akci a spotřebujeme jich dost. Ale přesně Ti neřeknu, ale malej má 3 měsíce a možná i 20 balíčků, ale nepoužívám nic jiného a ani nešetřím.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 736 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist