Únava v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #161141 21.7.2015 18:16

Holky , prosim poraďte mi , jsem v 8tt a jsem neskutečne unavena , chodím do prace , tam skoro usnu v sedě po praci jdu zase spat a když nespim sotva koukám , je něco co muzu v těhotenství na podporu ? Plus je mi teda spatne od žaludku ,ale nezvracim .. Ale více me trápí ta únava , jsem fakt zoufalá ..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Bohuzel ti nezbyde nic jinyho nez jen odpocivat a spat ;-)

  • Urtica21.7.2015 18:57

    Pokud máš rozumného lékaře, tak Ti může napsat nemocenskou jen na první trimestr a můžete se domluvit, že se do práce vrátíš. Nepomůže bohužel nic - nezbývá než to vydržet. Já nebyla schopná dojít ani na nákup, obejít barák...takže rozumím. V 6. měsíci bude daleko líp, 2. trimestr je opravdu nejpříjemnější, pak je to mazec zas až na konci.

  • Martasek8921.7.2015 18:28

    Raději bych to moc s ničím nepřeháněla a prostě hlavně co nejvíce spala. Já dělala 2 měsíce 12-ky - dlouhý a krátký týden, kdy jsem celou směnu seděla, nebo stála. Usínala jsem na nohách, na židli, bylo to děsné. Pak jsem skrze střevní virus šla na PN a zůstala na ní. Nechtěla jsem tak brzo na nemocenskou, ale když už jsem ji měla, nechala jsem to tak a byla jsem ráda, že mám aspoň víc času pro spánek, nebo že se prostě tolik neunavím 8-o

  • petulinkaa1321.7.2015 19:26

    na to neni nic,ja podle toho poznala,ze jsem tehotna,unavena jsem byla vzdycky,ale v tehu maximalne :-D takze jsem pracovala,spala,pracovala,spala :-D a taky mi bylo zle skoro mesic,ale nezvracela jsem,jen bolel zaludek.

  • Neboj to prejde na konce prvnihi trimestru!!!ja mela to stejne,pracuji v kancelari a sotva jsem po praci dojela domu jak jsem byla hotova,sotva co zaklaply dvere uz jsem spala,jen jsem se kolem 8h vzbudila a sla zase spat a prospala jsem to az do rana
    :-(
    ;-);-)

  • Ono to může být i těmi teply. Ale jak píšou ostatní je to v prvním trimestru normální. Taky jsem po práci dojela domu lehla a spala a přítel se postaral o dceru.

  • Ono to většinou samo odezní. Z prvního těhotenství si takovou únavu moc nepamatuji - byla jsem na rizikovém a tak jsem si během dne mohla odpočívat, kdy jsem potřebovala. Teď při druhém těhotenství jsem zažívala na zažátku stejný stav - obrovská únava a celodenní nevolnost (bez zvracení). Odeznělo to někdy kolem 14 tt.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist