Umývání oken v těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #94212 4.3.2013 19:00

Zajímalo by mě proč se nemohou mýt okna v těhotenství? Slyšela jsem, že dítě se může uškrtit na pupeční šňůře?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Agnes.S4.3.2013 19:27

    tohle mi porodní asistentka vyloučila, ale říkala, že je tam riziko pádu ze židle, když se zamotá hlava a to že je hodně nebezpečné, ty pády v těhotenství. Se šňůrou se to říká, ale i v těhu cvičení jsme měli cviky s rukama nahoře a neškrtily se tam všechny děti.

  • Byla to drive takova povera, to je to same jako ze se nesmi v tehu jezdit na kole. Vse je vicemene o tom,ze muzes spadnout. Ja okna naposled umyvala v 32tt, pak uz sem si rikala,ze budu mit velke bricho a bude se mi to blbe delat. No a ted jsem 14tt a myla jsem dve.

  • Já o pupeční šňůře nic neslyšela, u nás se zase říkalo, že to vyvolává porod. Když jsem přenášela - tak jsem to "prubla" a nic se nestalo ;-)

  • Okna by se neměla v těhotenství mýt proto, že je to náročná činnost. Já jsem byla ale zvyklá celé těhotenství dělat, takže jsem myla i okna a syn se narodil v pořádku a ještě jsem týden přenášela. Když jsem byla těhotná, tak jsem stavěli dům, takže jsem se opravdu nenudila. Koupili jsme si plastová okna z https://www.jis.cz/plastova-okna/ a máme dvoupatrový dům, takže než jsem je všechny umyla, tak mi to dalo docela dost práce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist