Ultrazvuky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #398602 2.2.2019 11:53

Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat, podle MS bych měla být v 5+3tt podle ovulace míň. V 5+1tt jsem byla u doktora a na utz viděl pouze gestační váček a jinak nic. Chtěla jsem se zeptat, jestli to je normální? Je to moje první těhu a kvůli práci sem tam šla hned co sem to zjistila (dělám s chemikáliemi). Docela mě spíše zarazilo, že mi doktor řekl že si nemůže být jistý že to těhu je a že kvůli tomu mi nemůže dát neschopenku dokud tam nebude tlukouci srdíčko a řekl že mám přijít za 2 týdny. Tak bych ráda vaše zkušenosti. Spíše jestli se mám bát že to těhu není. Miminko si moc přejeme.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj v 5tt je na srdíčko brzy :-) Bývá až od toho 6tt, někdo ho má třeba až v 8tt. Tak hlavně buď v klidu a nestresuj se :-) Ale s prací ti neporadím, leda si zatím do té doby nech vypsat neschopenku u obvodaka. Gynekolog si ji pak může jenom převzít ;-)

  • Aranel2.2.2019 12:57

    Byla jsem ve stejném týdnů u Dr a taky byl vidět jen gestační váček. Taky jsem měla přijít za dva týdny, je to úplně normální, buď v klidu...

  • stupidiack2.2.2019 16:45

    Buď v klidu, v 5. týdnu je opravdu na srdíčko brzy, to se objevuje minimálně o týden později, ale ve většině případů až kolem 7. - 8. týdne. Při svém druhém těhotenství jsem šla k doktorovi taky hned po pozitivním TT a byl vidět taky jenom gestační váček, přišla jsem příště a už bylo srdíčko vidět. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist