Úklid v 38tt

Otázku položila: Anonymní uživatelka #38722 29.4.2011 14:39

Ahoj holky,
chci se jen zeptat, jak zvládáte úklid bytu v posledních týdnech tehu??? Ja do ted celkem v pohode ale dnes jsem dělala takové ty klasické veci (mytí koupelny a wc, vytírání luxování utírání prachu) a myslela jsem ze z toho porodim :-) strasne mne rozbolelo bricho uz na zacatku uplne mne v nem pichalo a nemohla jsem se vubec narovnat protoze mne to tahlo byt neustale v predklonu. Jelikoz jsem to potrebovala dodelat tak jsem to pretrpela a asi po trictvrte hodine to zacalo trochu povolovat ale nic moc. Ted jsem si asi na ctvrt hodiny sedla a je to lepsi ale kdyz mne prcek kopne tak to boli hodne boli. Jeste potrebuji vyzehlit ale nevim, jestli u toho vydrzim stat.... Myslite ze to je jen namozene?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no po pravdě - těžko:)) a to už mám jedno dítě doma tak musím běhat i za ním:)) dneska jsem vysávala a tak mě zabolelo v kyčelním kloubu, že jsem myslela že nevydržím...do toho mám žízeň, ale když se napiju a pak předkloním - mám co dělat abych se nepozvracela...ale pořád ještě dobré, ted mi volala kamarádka že čeká dvojčata a to už má doma jedno dítě:)) tak radši jedno v břiše se silami v koncích než 2 a ještě dítě doma a domácnost:)) ale hlavně zdraví:)) tak držím palce...radši dělat každý den "trošku" - něco at to nemáme všechno na jeden den...ale já si to taky tak vždycky naplánuju a realita je úplně jiná:)))

  • Ahoj, takové pohyby už se teď bříšku líbit nebudou. Už je tam minimálně místa a každá zátěž nejspíš bude způsobovat tvrdnutí a bolesti, jaké popisuješ. Já jsem uklízela celý byt předevčírem, jsem v 39 tt a taky jsem myslela, že pojedeme :)

  • Ahojky. Mě tohle na konci těhu vůbec problémy nedělalo, dělala jsem všechno a bez problémů. Ale třeba moje ségra ve 37tt jen vytírala a ten den večer jí praskla voda. Nechci tě strašit, ale bolelo jí to stejně jako tebe, podle toho co mi říkala. Každopádně se hodně šetři, žehlení počká:-)

  • jsem teda ve 34.týdnu a při žehlení sedím už dýl než měsíc, ptz mě ty nohy straaaaašlivě bolí když mám delší dobu stát. a kdyby mě píchalo v břichu jak popisuješ, tak bych se raději hodila do klidu, myslím si že úklid nemá nožičky, nikam neuteče :-)

  • uklid můžu vřele doporučit -já umyla okna,prach z nábytku,oprala peřiny......v 23h.bolesti-v 02h.odjezd do porodnice 02.45 příjezd k porodnici-praskla mi voda a začala se tlačit hlavička-personál mě nahodil na lehátko-dovezly mě na sál všeho všudy 10minut tlačení a bylo po porodu .-)))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist