Učitelka si zasedla a už je to moc

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392197 14.6.2018 17:33

Dobrý den. Ve škole jsem teď v 9. třídě a učitelka na dějepis si na mě zasedla. A myslím že už docela dost. Když prijdu s otázkou ohledně čehokoliv, křičí na mě i když nemá pořádně důvod. Poslední týden to probíhá vlastně skoro stejně - přijdu za ní, ona na mě kouká jako na nejhorší věc na světě, zeptám se (ať už je to ohledně čehokoliv), ona začne řvát, poté se odkutálí a řekne mi že mám jít pryč že se mnou nechce mluvit. Kvůli ní propadám ze dějepisu. Teď jsem dopisovala v pondělí test a ona mi za něj dala pětku i když jsem si jistá, že nejhorší známku jsem z toho mohla dostat za 3. Když jsem za ní dnes ohledně toho šla, setrvala mě že nemá čas, že mi test neukáže a že jsem tam nenapsala nic, což je velká lež. Říkala jsem to mamce ale ta mě pouze politovala a byla naštvaná, ale já to chci řešit... Má to vůbec cenu? Nevím co s tím a je mi už vážně na nic...

  • 14.06.2018 20:49:24 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Musíš jít za ředitelem/ředitelkou školy, pedagogickou poradkyní, nebo zástupkyní....dle toho, u koho to nejvíce vidíš na úspěch...tj. na ochotu to řešit.

  • Muzes se nechat prezkouset, pokud nebudes spokojena se znamkou na vysvedceni. Sejde se komise (vic ucitelu) a bufou Te zkouset z uciva za pololeti. Neverim tomu, ze si na tebe jen tak z niceho nic ucitelka zasedla.

  • Řekni to někomu jinému Např. Třídní učitel, ředitel/ředitelka, nebo někdo jiný třeba taťka, prostě komukoliv aby to řešil

  • Já jsem tedy na vysoké škole ale s jedním profesorem mám podobný problém. Jako jediné mi neodpovídá na maily, 3x jsem vyletěla od zkoušky i když jsem byla přesvědčená, že test byl v pořádku a učila jsem se jak šílená. Některým studentům, který se na to podívali jedno odpoledne, psal e-mail s gratulací jak dobře to napsali, zatímco oni ani nevěřili, že prošli... No to jen na okraj, ale z jeho strany tam bylo podrazů mnohem víc (například že nedal k dispozici materiály ke studiu, což musí, jsme na kombinovaném) a v testech bylo něco, co na přednáškách ani nezmínil. Řešila jsem to tak, že jsem napsala stížnost na vedení univerzity a oni to musí prošetřit. Testy musí zhodnotit někdo jiný nestranný. Kdyby to bylo ústní zkoušení, může to být všelijak, ale testy jsou dost snadno zkontrolovatelné.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist