Učitelka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58427 31.3.2012 15:07

Ahoj holky chtěla bych se zeptat jestli nejsem divná. No víte já a ještě kámoška jsem "zabouchnutý" do naší učitelky ale úplně furt se jí musíme dívat na zadek a přemejšlet o ní..... a když včera přišla v minisukni tak jsme na ni nemohly přestat zírat jsme lesby? Pomohla by vám fotka?

Děkuji moc všem :0* moc jste mi pomohly

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa1331.3.2012 15:10

    divna?? prooc? vis kolikrat me se libi holka? jedna v praci ma taky tak uzasnej zadek a libi se mi i celkove- co je na tom? :-)

  • Holky, ,,zabouchnutý" rozhodně nejste. Jen se vám líbí to, co byste samy chtěly :-) Na některý ženský se fakt nedá vynadívat. Stejně jako na chlapy v tv atd. :-)

  • dzusinka31.3.2012 17:23

    Jestli jste lesby nezáleží jen na tom, jestli se vám líbí jedna učitelka. Musíš sama vědět, jestli upřednostňuješ a více si třeba i na ulici prohlížíš se zalíbením osoby stejného pohlaví. Hodně leseb, které to zjistily až v pozdějším věku říká, že jim kluci a chlapi nikdy nic neříkali, ale že to braly jako automatické s nimi chodit a třeba se i vdát. Jestli nechceš čekat na to, až na to sama přijdeš, možná by ti s odpovědí mohl pomoci psycholog. Ten tě může navést na otázky, které sama sobě můžeš klást, aby ses dostala k odpovědi na to, jaká je tvá sexuální orientace.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist