UZ 6+5tt

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37061 10.5.2011 10:59

Ahoj holky, ráda bych se vás zeptala, zda bude už vidět na UZ srdíčko, půjdu v termínu kdy bych měla být podle poslední ms 6+5tt. Děkuji za odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Může a nemusí. Ale snad by už mělo...ale vážně těžko říci, někomu jde vidět až kolem 8 tt. Kdyby ti vzal dr. i krev, tak by mohl říci dle výsledků hcg - zda už by mělo být vidět. Mně šlo vidět kolem 5 tt ( dr. se něco nezdálo, vzal i krev - na hcg - hodnoty už kolem 30 000, tak říkal, že srdíčko už být vidět musí - mění se to ze dne na den. U mně za dva dny - jeden den nic a za dva dny už krásně bilo. Nicméně u prvního těhu mi šlo vidět právě aý klolem 8 tt

  • malo by byt, ja som mala v 6+2 (ale pocitane podla ovulky, a nie podla poslednej MS, lebo tu casto vznikaju viacdnove rozdiely, a tym padom by napr. este nemuselo byt...)

  • Ja jsem vyla vcera na kontrole jsem 6+4tt a take po IVF a uz tam bylo, sice jen slaboucke, ale miminko i srdicko uz slo videt. Pocitano take od menstruace.

  • Ahojky, já jsem byla 6+1 a ještě vidět nebylo, ale měla jsem pozdě ovulku, tak myslím, že je to dost různé. Držím Ti palečky, aby už krásně bylo :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist