Tvrdnuti briska konec 25tt

Otázku položila: Bývalá uživatelka #150146 27.4.2018 18:30

Jdu otravovat :) holky brisko mi tvrdne tak nejak sem tam, zatim to bylo maximalne 3-5x za den..nic hroznyho...ale! Vcera odpoledne uz to bylo vicekrat, pak se to zklidnilo, vecer vsak malej dost radil a po jeho radeni se to dost na muj vkus rozjelo. Tvrdlo mi břicho skoro dve hodiny co 10-15 minut sem tam i casteji, stacilo se zvednout ze jdu curat a uz jsem mela kamen. Nekdy to do minutky povolilo, nekdy to pet minut vydrželo stazene, pritom jsem po ogtt nic v podstate dona nedělala, spis polehavala a v dobe nejvetsiho tvrdnuti jsem uz davno lezela u filmu v posteli. Docela me to vyplasilo, preci jen prvni tehu ty zkusenosti nemam. Kamaradka poradila lehnout na levy bok, na bricho ani nesahat aby se vic nedrazdilo a pokusit se to zaspat. Stahovani nebolelo, ale dost to zatrnulo proste neprijemne...no rano a cele dopo v pohode, prvni tvrdnuti asi v jednu a klid. Opet nic nedelam, maximalne se zvednu ze jdu curat a bricho mi trne u curani, dojela jsem si do lekarny, dala mi magnesii lactici a ze se pry muzou tri denne, koupila jsem si i magnezku na piti...ted uz asi dve hodky polehavam u filmu maximalne si dojdu pro nejaky zob nebo piti a uz mi zase bricho vesele asi 15x ztvrdlo, staci se treba jen otocit, o chuzi na wc uz nemluvím ta se automaticky rovna tvrdnuti..zatim jsem si pilulku vzala jednu...kolik toho do sebe muzu opravdu za těchto okolnosti pripadne nacpat? Co myslite ze to zpusobuje? Ja doufam jen citlivejsi deloha, protoze posledni dny maly radi jako zatim neradil...dekuju za zkusenosti a omlouvam se za vycerpavajici proslov :)

Jeste doplnim, ze mi tvrdne vylozene jen podbrisek a prijde mi ze v prave strane podbrisku ma maly podle kopancu narvanou hlavu, protoze kope na druhy strane do boku :/ jak kdyby se tam spricil nebo jak to popsat :) a z toho mista to tvrdnuti nejvic zacina..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • S timhle sem si uz jela do spitalu v tomto tydnu, pro jistotu. Zacal se mi zkracovat cipek. Dali kapacky. Polezela sem si. A prasky magnesia sem pak jedla 4x denne 2tablety.

  • K horciku. Magnesium beru taky.. Dnes jsem mela 6 tablet. V tehotenstvi s dcerou jsem brala 8 a jeste sacek magmosolvu jsem mela predepsany. Nicmene z toho mi bylo na bliti, tak jsem ho moc nedavala. Horcikem se nemuzes predavkovat. Ten kdyz uz je ho v tele moc, tak se z tela vylouci. Max budes mit prujem. To je jediny, co ti zpusobi. Takze klidne si vem vic tablet, pokud uvidis, ze to pomaha. A co se tyka tvrdnuti. Me bricho tvrdne pri nadmernem pohybu, kdyz uz telo vi ze ma dost. Dnes jsem mrla narocnejsi den a asi bude i narocnejsi noc (rano litani po meste, s dcerou ockovani, v buse me nikdo nepustil sednout - tehotnou s ditetem!!! Dementi.)a je podrazdena z ocka, takze asi moc dobre spat nebude, tak si na noc lupnu dalsi dve tablety. Sle v klidu mi bricho netvrdne vubec. Mozna bych si pro jistotu zavolala doktorovi nebo na porodnici o vikendu, zda je to normalni. Az takove zkusenosti nemam. Ja to mam fakt jen kdyz telo je ko.

  • Petrakim27.4.2018 18:59

    Mě tvrdlo od d 20 tt nepravidelne i vicekrat jak 10x za den. 31tt mi provedli maturaci plic,zkratil se mi behem tydne cipek.a při pravidelném tuhnutí po 10 minutách po dobu 2 hodin se mi rozjel porod.praskla mi po stoupnouti ze židle voda,tomu předcházely ty tonizace,byla jsem 38tt.jestli to budes mit pravidelné,okamžitě jet do porodnice.a na mě žádné magnesium či klidový režim nezabiral.az kapacka v porodnici,ale to tak na pul.

  • Mně od toho 20.týdne taky tvrdne, někdy 10x za den, někdy 5x do hodiny. Někdy sedím, někdy uklízím, někdy jdu. Dle dr.je to špatné, když se zkracuje čípek, jinak to nevadí. Já byla na kontrole ve čt a mám 3,8 cm, takže u mě to tak prostě je, měla jsem i u prvního. Pokud se ti to fakt zdá extrém, raději někam zajeď. Myslím, že to bude ok, ale jestli se ti něco nezdá, raději zbytečně jeď.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist