Tvrdnuti bricha

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38507 10.3.2012 21:56

holcicky zlaticka help mi:-) za 4dny mam termin a mam strach :-D prej sou priznaky i par dnu predem ze se to blizi kdopak mi poradi jak to asi vypada?ted me boli bricho jako u mesicku ale tak 10x je to horsi,ze zhora dolu mam uplne tvrde bricho,je mi na zvraceni..! uz to neco znamena,? :-( :-) vim asi plasim moc predcasne ale ja kdyz uz me to prestane vecer,tak i tak nespim protoze z toho mam nocni mury :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já teda ještě nerodím,ale zkus si dát teplou koupel, pokud to nepřestane, asi bych začla pomalu balit a vyrážím do porodníce.... Po kolika minutách to máš?

  • Ono poradit jde tezko, protoze to mame kazda jinak. Ja treba byla vice unavena ten vecer kdyz jsem sla spat a voda mi praskla kolem pul 2 v noci. Ono jestli ti neni na zvraceni z nervu, to taky muze byt, ze nevis do ceho jdes a stresujes se. Pokud mas cely den klid a je to jen vecer tak bych rekla, ze to je spise unava,ale nejsem lekar. POkud mas velke pochybnosti zajed si do porodky nebo tam zavolej, oni ti sami reknou. Drzim pesti at uz mas mimi brzy v naruci:-D

  • Ahoj, mě to čeká až za tři měsíce, takže odpověď neznám, ale chci Ti popřát hodně štěstí, ať to všechno proběhne hladce, držím palečky a těším se pak na fotku miminka:)

  • Dej si vanu ,kdykoli tě to chytí.Ať si odpočineš.Posli přejdou.Dle mého to porod rozhodně není ,pokud se ti to stává tak málo.Ale jinak mi první porod začal jako by bolestmi na MS.Akorát to fakt nepřešlo a intervaly se zkracovali.U druhého porodu mi praskla voda.Tak zkus tu vanu.A pokud je ti nějako blbě moc,zajeď si k dr ať si klidnější.Každopádně se pokus relaxovat.:-)Držím pěstičky.:-)Ať máš brzo miminko u sebe.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist