Tušení že se blíží porod

Otázku položila: Anonymní uživatelka #342933 21.2.2017 15:39

Ahoj holčiny. Měla některá z vás tušení, nebo pocit, že budete rodit? Třeba že jste ten den byli víc unavený než obvykle a celý den jste museli spát, nebo že jste třeba chodili pořád na záchod? Já jsem dneska 38+2 a od včera mi ten můj terorista v bříšku řádí od rána do večera, že čekám, kdy mi tim břichem vyskočí ven :-D Během dne ho necítim tak 2 hodinky a řádí až třeba do půlnoci, pak když spim, tak on teda taky, ale ráno už od šesti cítím, jak se tam převaluje. A taky chodím každou hodinu čůrat. Dýl prostě nevydržim. Dneska je to úplně to stejný. Malej řádí a já pořád lítam na záchod. Může to znamenat, že už je malej hodně dole a že řádí, protože se mu už chce ven? Děkuji za odpovědi.

  • 21.02.2017 18:31:17 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • teda takhle daleko jsme se nedostala, ale vycítila jsme, že se děje něco zvlláštního, když jsem se od rána nemohla zbavit poslíčků. Šlo to hodně plíživě, takže než jsem si něčeho všimla, večer mi manžel balil věci, že raději zajedeme na pohotovost. Ráno mě vzbudilo samozřejmě ztuhlé břicho, které jsme cítila už ve tři ráno, v sedm jsem teda vstala a dělala normální věci, co dělávám. Během dne jsem si všimla, že mi takhle tuhne 2x do hodiny, pak 3x do hodiny, šla jsem po obědě spát a čekala na manžela, ale zaspat jsem nedovedla. Tvrdnutí bylo silnější. Manžel dojel z práce a nadívali jsme spolu ještě domluvené klobásy, během toho nadívání jsem měla u mlýnku židli a tam co 10minut už odfukovala, takže jsme se domluvili, že se osprchuju, kouknu, co bych si měla sebou vzít do nemocnice, manžel hodí klobásy do udírky a jeli jsme :-p . Poslíčky jsem měla před tím taky, ale tak 2x za den, ale tohle byl fakt rozdíl ;-)
    Každá to máme jinak, já zas před porodem pomalu se nemohla vyčůrat, malý tlačil tak moc, že jsem skoro nic nevyčůrala a v nemocnici mě museli cévkovat.

  • terryk21.2.2017 16:07

    První porod byl rána z čistého nebe, zato druhej už jsem měla tušení, že to přijde. Zaprvé mě ten den opustil smysl pro humor, zadruhé se jinak aktivní dítě přestalo výrazněji hýbat, zatreti mi vyletěl tlak na 150/100. A co hlavně, cítila jsem desnej vnitřní neklid a na nic se nedokazala soustředit.

  • medulinek21.2.2017 17:13

    ve 38+2 jsem rodila :-) dva dny pred tim jsem furt litala na zachod na velkou,cistila jdsem se jak blazen,mala se vic mlela a obcas me zabolelo bricho,vim,ze jsem rikala manzelovi at snad radsi zustane doma,kdyby neco a vecer zacalo neco :-D

  • U prvniho porodu jsem nemela absolutne zadne tuseni do prvni kontrakce. Ten den jsme byli po nakupech, na kontrole u gyndr, bricho mi netvrdlo, nikde me nepichalo, proste vubec nic. Az v noci me vzbudily kontrakce a hned co 5 minut. Druhy porod byl jiny a od dopoledne jsem vedela ze se to chysta, byli jsme na nakupech a me sem tam ztvrdlo bricho, odpo odesla hlenova zatka, vecer bolesti co 15 minut a po pulnoci byl maly venku. Takze kazdy porod byl uplne jiny a tezko se radi, zda to u tebe muze byt blizici se porod nebo ne.

  • sono221.2.2017 21:47

    Absolutne nie. Rodila som presne na termín. Kontrakcie začali a bolo. Za 12 hodín bola malá na svete.

  • Já to poznala spíš podle fyzických příznaků...týden před odešla zátka, tři dny před mě začlo pobolívat břicho jako před ms, další tři dny se bolest stupňovala...to už jsem tušila porod každým dnem.

  • Jj..ja mela takovy to jiny kopani do briska a intuice udelala sve pak prisly kontrakce a mala byla do 24h na svete:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist