Tri dny stejny vysledek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #223633 9.8.2017 17:03

Ahoj, prosim o Vas nazor. Je mozne mit 3 dny stejnou kontrolni carku na testu a pritom aby se tehu vyvyjelo jak ma? Porad to nechce silit. Je to od 13dpo do 15dpo. Fotku prikladam, jestli se mi to jen nezda :)

přidávám pro porovnání fotku včera vs. dnes... zdá se mi že sílí, co Vám? :) ten na obalu od testu je dnesni a ted na papire je vcerejsi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk9.8.2017 17:15

    Možná tě trochu uklidnim, možná ne, každopádně... Zaznělo tu už mockrát, že těhotenský test nedekuje výši hladiny hcg v krvi, ale jen přítomnost/nepřítomnost. Nic víc ti neprozradí, ani jestli tehu prospívá, či nikoli. Navíc když už testuješ, v pribalovem letáku máš jasně psáno, že tak má potenciální tehule činit každých pět dní, ne každý den. Pak je výsledek průkaznější. Takže ti doporučim jako všem předchozím vykašlat se na testy, hodit se do klidu a vyčistit si hlavu. Stejnak to, esi tehu prospívá či nikoli, v tuto chvíli neovlivnis. A stres může být jen na škodu.

  • přesně jak píše terryk, vykašli se na další testování, nic z toho stejně nevykoukáš, stejně tak jako nic neuděláš s tím, kdyby bylo něco špatně. Takže se zbytečně nestresuj, to je tak jediné, co můžeš udělat :-)

  • Me ten spodni test prijde silnejsi nez ten horni. Tak nevim no. Zkus udelat odpoledne. Me to vzdy vychazelo silnejsi nez rano. Chapu ze tak testujes,byla jsem stejna a jal radi holky,to bych nevydrzela cekat. Drzim pesticky at to vše dobre dopadne. :-)

  • Petrakim9.8.2017 18:01

    Ja mela takto pozitivni testy nastejno po cely tyden a az kdyz bylo hcg pres 1000,tak mi ztmavly do sytosti.a to bylo kolem 35dc.takže jak píší holky,aktuální sytost ti nic neřekne o vývoji tehotenstvi.to ti řekne jedine krev.všechny testy schov nebo vyhod a vyckej na utz nebo si zajdi 2x s odstupem na krev.:-)

  • Ahoj, me se zda ze carka sili ;-) nestane se z ni dalnice ze dne naden, ja tam pokrok vidim.. nabic je to i ovlivneno tim kolik toho navecer vypijes, cim vic tekutiny tim bude moc zredenejsi a carka slabsi, takze hlavne v klidu, taky jsem se takhle dokazala pekne vystresovat:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 506 odpovědí a 409 705 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist