Tři děti - jak moc velký mazec to je? :D

Otázku položila: Anonymní uživatelka #255781 3.7.2018 9:57

Ahoj holky, je tu někdo, kdo má tři děti? Máme dvě. 8 let, a 3,5 roku. No, začalo to na mě nějak lézt a chybí miminko, bříško..chtěli jsme vždy velkou rodinu. Nejde o finance, těch je dost, spíš mě zajímá jak moc velký mazec to je a jestli je to hodně velký rozdíl od dvou, nebo už je to jedno :-D
Nemohu brát HA, takže by se nejspíš dřív nebo později "nehoda" stala, jen se bojím, aby nám to nevzalo už uplně čas na sebe, na děti co už máme, snad mi rozumíte. Budu ráda za vaše zkušenosti :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Máme čtyři,plánujeme páté...kdy to je otázka :-D
    Já myslím,že jestli dvě nebo tři už takový rozdíl není..Zjištuji,že už spousta matek(které měli vždy názor max dvě děti i to je moc)mají nebo čekají třetí i čtvrté dítě.Naše děti mají všechno a my s manželem taky ;-)Co víc si přát?Jsme velká rodina,plné lásky.

  • S takovým odstupem by to měla být pohoda, záleží hlavně na Tobě, protože je to hlavně matka, alespoň u nás to tak je, která obětuje značnou část své volnosti, kterou opětovně více a více nabývá, jak děti rostou. Nějaký čas budeš s malým určitě víc odtržená, i když se dá i tak podnikat spousta věcí nadále společně, př. se věnovat svým zájmům - třeba prostřídat se s hlídáním u nejmenšího a td... Jestli toto člověk zároveň dokáže brát jako obohacení, tak není čeho se bát. Děti máme 4 ;-)

  • Já bych taky chtěla třetí dítě, bohužel manžel momentálně nechce, přeji ať se brzo zadarí děti jsou dar ❤️

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist