Třetí dítko

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45165 4.5.2011 0:27

třetí dítko počít letos či až za rok.. Mám 4 letou a 2 letou slečnu... uvažuji zda počkat ještě rok aby jim pak bylo 6 a 4 roky, nebo jestli se dá zvládnout už s 5tiletou a 3 letou.. prosím o zkušenosti ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, mě se třetí dítko narodilo, když dětem bylo takřka 6 a 4 roky, ale už rok jsem moc toužila a přemlouvala manžela, myslím, že se to dá zvládnout i o rok dříve...,tak uvažuj prakticky, jestli chceš navázat na stávající RD nebo se vrátit na chvilku do práce nčebo co ten rok, kdy bys byla těhotná...

  • Ahoj ja mam tri deti a mam je zasebou po trech letech a zvladame to v pohode.

  • Já mám také 2 holčičky 4 roky a skoro 2 roky a už delší dobu se snažíme o další. Já si myslím, že zvládnout se dá všechno. Je to jen a jen vaše rozhodnutí a ať se rozhodnete jakkoliv bude určitě správné.

  • Ahoj, já jsem teď těhu a už ze zkušenosti své mamky a ostatních vím, což i sama plánuji, pokud to samozřejmě půjde, mít odstup alespoň 3 roky. To starší dám do školky, už nejezdí v kočárku, spí už ve velké posteli, ... Takže teď už záleží, jak to máš s RD a podobně, jak píšou holky ... Třeba jít na rok do práce a pak mít mimi, nebo zase jak to cítíš ten poměr mezi dětma, ale ten roční odstup navíc jistě není tak velký :)

  • ahoj já ted čekám 3. v půlce září. dceři budou v listopadu 4.roky a synovy v pros.8let.menší věkový odstup jsem neplánovala nebot jsem se bála jak to vše zvládnu.ono všecko jde, ale je to o nervech maminy .-)))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist