Třetí dítě ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35145 31.10.2011 7:31

Ahoj holky. Je tu z vás některá, která má tři děti nebo se je chystá mít ? Jaké to je ? Je to velký rozdíl 2 nebo 3 ? Chtěli jsme mít 3 děti, nemáme je problém zabezpečit po všech stránkách. Včera jsem si dělala těhu test a vyšel jasně pozitině (4 dny před předpokládanou MS). Teď je to takové, že musím počkat, jestli z toho něco bude nebo ne. S tím však přišel nějaký vnitřní strach z dalšího těhotenství a porodu. Bojím se nejvíce celého případného těhotenství a rizika porodu. Nevím jestli třetí porody jsou rizikovější než první a druhé. Prostě mám nějaký nepopsatelný vnitřní strach, že se mi něco stane a co bude s těmi dvěma malými co máme doma. Je to normální, patří to k tomu ? První dvě těhotenství proběhly normálně i porody (bolely, ale fyzicky bez problémů). Manžel se víceméně rozhodne podle mě. Včera začal řešit jména a větší auto. O tom strachu jsme mluvili celý večer, ale nepomohlo to, furt tady je. Budu ráda za každý názor. Děkuju všem.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,Mám dvě děti 12 let a skoro 6 let .Chtěli jsme 3 a místo toho budou 4.Taky mám z toho obavu,ale jen proto že budou dvě najednou.Abych je unosila a posléze na všechny 4 budu sama.Ale tak nějak už to beru a těším se.Tak si to začni užívat až to budeš mít potvrzené a nezabývej se pocity.Ty jsou opravdu normální a věř že bude vše v pořádku.:-)))

  • Ahojky, mě se v březnu narodí 4té :), z prvního manželství mám 2 kluky 19 a 17 let , teď máme 1,5 letou holčičku a v březnu ji přibude bráška :). Neměnila bych, můj druhý manžel svoje děti žádné neměl, po prvním manželství jsem tvrdila, že už žádné další děti mít nebudu a jak to dopadlo :) , poznala jsem perfektního partnera a děti budu mít nakonec 4 :)...

  • ahojky, já jsem taky ze 3 dětí a za mamku můžu říct, že všechny porody měla bez problémů...Dokonce ten poslední byl nejrychlejší...Podle mě s každým dalším úspěšným těhotenstvím, je naopak velká šance, že problémy nebudou ani v dalších...

  • petulinkaa1331.10.2011 10:45

    Za sebe můžu říct,že jsem ze tří dětí,mam dva starší bráchy ( dvojčata) o 4 roky.Měli jsme všechno a nemůžu si stežovat na nic...ale vim,že číslo tři bych nechtěla :-( jinak tehotenství a porody mela mamina v pohode,akorat brachy musela rodit císařem,protože jednoho neslyšeli,jinak by rodila klasicky a u me,me vyvolávali,rodila me mamina asi dva dny...ale taky císařem nakonec :-) ale jinak problemy nebo tak nemela vubec,me dokonce zjistila až v 6.měsící těhot. že jsem u ní v bříšku :-) a to nááhodou :-)

  • no já rodila zatím jednou, ale mám v plánu ještě aspoň další dvě, chtěla bych větší rodinu a partner není proti.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist