Třeba bude líp

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26767 11.5.2011 19:53

Já vím, že každý na tomhle světě něco řeší, jen se prostě chci zeptat proč já? Konečně se mi podařilo otěhotnět, ale zrovna v době, kdy jsem nezaměstnaná, peníze ubývají, v podstatě už teď nejsou..Můj manžel se tolik snaží, ale s tím co bere to je marný, zabřeháváme do dluhů, a takhle to má být ještě 9 měsíců, tak co mám dělat, nechci se rouhat, to ne. Jsem vděčná, ale proč to muselo přijít teď, když stěží máme na jídlo pro nás dva. Bude lto epší, tolik bych to potřebovala slyšet. Mám jen strach z toho co ještě příjde....

Děkuju vám, vím. že bych se neměla hroutit zvláště teď na začátku, ale je to opravdu těžký, člověk si myslí kolik toho už zažil, že už předci může být lépe, ale ono...ale je pravda, že rodinné zázemí je nejvíc..A to snad mám. Kdyby ten život tak nebyl o penězích, vždyť pokus přeci mám jen jeden na to, aby jsem zažili. Děkuju vám za podporu, a těm co mají stejné nebo obdobé problémy přeji jen hodně štěstí a sil. Určitě bude líp!!!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Za devět měsíců se může změnit hromada věcí, neboj. Zvládli to jiní, zvládnete to taky. Musíš si říkat, že nic netrvá věčně.Ani smůla ne :o) Věci pro miminko se dají krásně sehnat z druhé ruky. Nepotřebuje luxusní hadříky a věci. Stačí mu máma s tátou. Jasně peníze jsou také potřeba, ale když je člověk na mateřské, dokáže se dost uskrovnit. Vím to podle sebe i svých kamarádek. Tak se raduj z miminka, zvlášť když je to miminko chtěné a ono prostě nějak bude. Nikdy nevíš, manžel může za měsíc zavadit o báječnou práci :o) Držím pěsti a hlavu vzhůru.

  • Tak si najdi rychle práci, třeba i takovou, kterou by jsi jinak nedělala a zkus projít zkušebkou, aniž by někdo tušil, že jsi těhotná. A pak hup na rizikový. Aspoň budeš dostávat nemocenskou.

  • Neboj Hlavu vzhuru, bude lip ..... Musis to zvladnou mimisek bude v zivote tve nejvetsi bohactvi!!!! Penize jsou v dnesni dobe strasne moc,ale nejsou vsechno !!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 736 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist