Touha po prsou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #396272 24.10.2018 15:29

Ahoj dámy. Poradte mi prosím, jestli jde něco na růst prsou, nebo jak se s tím smířit ze žádný nemam. Je mi 27. A kupuju si , v dětským. Cítím se jak rozbitý robot, protože nemůžu brát antikoncepci, z který všem narostly. Necítím se dobře mezi lidmi, a už vůbec ne mezi ženami. Děcka nechci a přítele mám, tomu to nevadí. Netuším jak se s tím doteď vyrovnat. Kdybych měla aspoň B tak už mlčím. Jako malá sem chtěla dvě věci - byt sestřička a mít velký prsa. Nic víc. Nemůžu se s tím za nic srovnat.

  • 24.10.2018 15:51:44 - yamd změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • OveckaVeru24.10.2018 18:21

    Neodpovim ti primo na to co se ptas, ale muzu ti vyvratit to co pises s zou antikoncepci :D brala jsem ji nejake 4 roky a prsa mi po ni stejne nenarostly :D takze timhle se rozhodne netrap ;) nejsi robot.. ;)

  • buccaneerka224.10.2018 16:26

    Tak dívej - dá se jít na plastiku, ale osobně nechápu, proč bys měla jít, když máš přítele, kterému to nevadí. A rozhodně bych do sebe necpala antikoncepci jenom proto, aby se mi zvětšila prsa. A ani mít děti ti nezaručí do budoucna větší prsa. Mám kolegyni, která má tři děti a na hrudníku lentilky pod kobercem. Prý jenom po třech porodech při kojení měla větší prsa a teď má zase zpátky ty lentilky.
    Prostě není každé geneticky dáno mít velká prsa, stejně jako nemáme všechny stejné zadky, stehna, břicho, nos a nevím co všechno.
    Takže radím naučit se mít ráda sama sebe tak, jak jsi.

  • Pokud Tě to opravdu trápí CHCEŠ TO PRO SEBE, tak není nic jednoduššího než zajít za odborníkem a nechat si prsa udělat, pokud samozřejmě není zdravotní kontraindikace. Tu má třeba kamarádka. Celý život touží mít prsa a když si na ně našetřila, tak jí to odborník nedoporučil kvůli velkým problémům s páteří. Já třeba prsa teď mám, protože jsem přibrala a to všude. Raději bych měla zpět svoje menší,pokud by s nimi zmizela i ta kila navíc, ale vím,že to holt bez mého přičinění nepůjde. Takže mám dvě možnosti,bud se smířit s tím, jak vypadám a nebo s tím něco dělat. Rozhodnutí je,vždy jen na Tobě.

  • Chcela by som mať tvoje problémy :-D Mám 27, veľkosť 65A (ľudovo lentilky pod kobercom) a asi posledná vec, čo ma trápi je veľkosť mojich pŕs. Akože ja ti neprajem nič zlé, ale riešiš p..oviny, buď rada, že si zdravá, že ti nechýba strecha nad hlavou, aj chlapa, čo ťa podľa všetkého miluje máš... Tak ako čo by si ešte nechcela?

  • Francy24.10.2018 18:34

    Když jsem byla malá, přála jsem si dvě věci.. Už nejsi malá, tak se podle toho chovej a přestaň řešit kraviny 8-o

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist