Tlak v těhu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #55616 14.2.2012 9:02

Ahoj holky dnes mam tlak 133/78 (88 tepů), myslite ze je to v poradku??? U doktorů mívám hodne vysoky , dokonce i 150/90. CO rikate na muj dnesni? Napiste, diky

Tak ted jsem vysla 3 patra po schodech :D A tlak 120/85 (tep 120) coz je krasne, ne?? Je jasne ze kdyz vyjdu a funím tak je tep vyssi ale i tak je to krasne, co rikate? Mam radost, snad to takhle pujde cely den :-)
Mam Holterův meric tlaku na 24h.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tvůj tlak je naprosto v pořádku a je normální, že u doktora je tlak vyšší. :-) Je to nervozitou z toho jaký ten tlak bude. Čím víc se na to člověk soustředí tím vyšší má tep i tlak. :-)

  • Je to normální, buď ráda, že je nižší, já mám nízký normálně a v těhu si ze mě dělali srandu, že jsem mrtvola, někdy ho ani nemohli chytit:-)))) a vysoký tlak v těhu není dobrý, jsi skoro na normálu, tak buď v poho

  • Toto je normální aspoň já ho takový mívám a sestra říká, že je dobrý, jinak trpím nízkým, velmi nízkým tlakem, ale v těhu se mi krásně upravil. Vysoký tlak je nebezpečný. :-)

  • Ahoj. To je normální tlak.;-)
    těhotenství u doktorky měla také vždy vyšší a jak mi bylo vysvětleno je to strachem. Což měla doktorka pravdu, vždy když jsem k ní šla tak jsem se strašně bála, aby bylo vše OK.
    Takže jsem pak měřila tlak jen doma a zapisovala si ho na papír, který jsem nosila na kontroly k doktorce.:-D

  • Já mám vždy kolem 140/75 a je to v pořádku, prý je nejdůležitější ten druhý. Takže máš tlak dobrý a nebo trpíš jak se říká "syndrom bílého pláště" - že vidíš doktora a máš strach,proto máš ten tlak tak vysoký a přitom ho máš normální.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist