Tetování

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34653 29.6.2012 20:36

Ahoj, prosím vás, kdo máte zkušenost, ať už kladnou nebo zápornou, s tetováním? Přemýšlím, že bych si ho nechala, ale nechci si do těla zavést nějaké (s prominutím) svinstvo... Na co si dát pozor? Co je důležité vědět? Kdo by si neměl nechávat tetování? .... Uvítám jakékoliv rady, nápady a zkušenosti, díky :))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já osobně tetování nechci.
    Jak píše bonty2006 jedině v tetovacím salonu a zeptat se na spokojenost/nespokojenost.
    No a místo, kam tetování dát...každopádně uvažovat o tom, až budeš starší/stará. Kámoška (je jí 32 let) si před pár týdny nechala udělat u kotníka a zdůvodnila nám to tím, že až prý bude stará babička a bude mít svraštělou kůži, nasadí si ponožku a nikdo nebude to hnusný tetování a kůži vidět :-D Musely jsme se tomu smát, ale když nad tím člověk popřemýšlí, tak to je docela pravda.

  • V prvé řadě tetování jedině v tetovacím salonu, ideálně se zeptat v okolí na spokojenost nebo nespokojenost. Zajít se tam podívat, prohodit pár vět s tatérem.......musíte si sednout jako lidé ne jen jako další kus co přinese peníze do kasy. Pak nějaký hezký obrázek ( mě výběr trval 3 roky) a schopného tatéra, který je ochotný obrázek v případě zájmu pozměnit. V ceně by si měla mít i korekci tetování. Do zahojení si tetování mastit Bapanthenem, koupíš v lékárně. Tetování "do kostí" prý celkem bolí, i v místech s více nervovými vlákny a do svalu.

  • petulinkaa1330.6.2012 11:06

    Jdi jedine do tetovaciho salonu,ja mam tetovani tři,mam jen dobrou zkusenost a stale semi libi a hlavne o nich ani nevim :-D jedno mam na krku zezadu,druha na noze dole a treti nad zadkem smer zada,takze to neukazuji,ale je to pro me,protoze se mi to moooc libi :-) mam je cca 8 let

  • Ahojky , já sem se ptala lidí z okolí co mají tetování , kde si ho nechali dělat , a jestli měli nějaké komplikace ... po měsíci rozhodování, jsem se zašla objednat :D a už ho mám druhým rokem ... jen dám radu, pokud chceš barevné , musí se pak každých 5let na obtahování , oni sice tvrdí že ne , ale není to tak... proto mám jen černé !! Rodiny známa , má barevné teto.a sama řekla že už barevné nechce ..... a mám tetování u kotníku :) až budu stará a seschlá , nandám ponožku :) a taky mi lidi radily , až se budou dělat strupečky, svědí to , protože se to hojí , at namažu framikoinem :) pomohlo to :) nesvědělo ... :) a nedrbat !! Kamarádka drbala , hodně, a je poznat , jedna cesta od nehtu , vydrápla si toho hodně ...ale poznat to jde jen když si od jejího krku 10cm ;-)

  • Ahojky, já jsem pro tetování, myslím, že je to na každém. Tetování mám od 17 let (7 let) a jediné co si myslím, že je důležité při výběru tetování je jeho umístění a to co si necháš vytetovat. V životě bylo hodně situací, kdy jsem byla ráda že ho mám na noze (kde se dá zakrýt), např. svatba - chctěla jsem vypadat jako princezna a kdybych měla tetování na ruce, tak by to asi moc romanticky nevypadalo :-) No a pak je to o tom co si necháš vytetovat. Já mám ornament, nic nevyznačuje... pořád se mi líbí i když za 7 let jsem změnila styl oblékání a tak... Tak dobrou volbu přeju :-) je to na celý život :-D

  • ivanka08728.5.2021 13:34

    Koukala jsem se na tetování Praha do http://www.unholy.cz/cs/ a asi se nechám na září objednat na tetování na záda. Dostala jsem totiž do toho tatérského salónu doporučení od mé kamarádky z vysoké školy. Obě studujeme Karlovku a máme Prahu tak moc rády, že věříme i různým doporučením. Už se těším na želvu na zádech.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist