Testy Rapid clear, Mamatest a dr. Max - vaše zkušenosti prosím

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36561 1.5.2011 16:13

Ahoj holky. Prosila bych vás o zkušenosti s výše uvedenými testy.
Jsem dnes 7den po ET, a Mamatest 10duch(už včera odpoledne byl), Dr. Max 10 duch, rapid Clear kazetka negativní.
Takže netuším, co si z toho mám vybrat. Když porovnám ty duchy, tak ten z dnešního odpoledne je asi o fousek viditelnější, než ten včerejší. Čárky jsou stejně silné jako ty kontrolní, objeví se do limitu. Jsou viditelné bez různého natáčení testu apod.
Tak baby....raďte :-D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, není to brzy po ET??? 7 dní??? Jinak s tim clear blue já zkušenost mám na prd, mama test 10 krásný dvě // a u blue skoro nic videt, těhu jsem ;)) testni za dva dny a ráno, jestli tam mimísek je, neuspíšíš to a nebudeš se strachovat nad pozit. či negat testem. A vypadá to, že se zadařilo, jen si myslím, aby si počkala dva dny.

  • Snad jen pro jistotu ještě jeden, nejlepší je best test, tak skus ten a uvidíš, máš tam 2, tak se testni klidně 2x znova :D ale podle mě by to mohlo být:) Jakou má ten negativní test citlivost?

  • ahoj, já si dělala mamatest, měla jsem tam taky ducha a to bylo 3. den po očekávané MS, nešlo to skoro vidět, počkala jsem do rána, udělala znova a byl viditelnější tak pro jistotu ještě jeden a jsem ve 12. tt :-), není to ještě moc brzy na testování? já teda nemám zkušenost s ET, ale zkusila bych to třeba zítra ráno nebo za 2 dny :-), držíme palečky

  • Já jsem si dělala test Dr. Max 10 a vyšla mi krásná silná čárka a v krvi jsem měla 14,4 HCG. Držím pěsti :-)))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist