Testovat před očekávanou MS - ano či ne?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #56580 27.12.2011 8:54

Ahoj holky, zajímal by mne váš názor.. Myslíte, že je dobré dělat si těhotenský test před očekávanou MS? Ze zvědavosti? :-) Vyšlo vám to některé? Nejsem z těch, co by se hroutili, kdyby tam našli // a pak to přeci jenom dostali...:-) Tak nevím jestli mám, nebo ne, čekám MS až za pár dní.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Udělat si ho může, ale podle mě je to blbost. K čemu ti bude, když budeš vědět, že tam // byly a pak to odešlo s MS? A netvrď, že by tě to nebolelo;) Já jsem to nikdy neudělala, přijde mi to zbytečné.

  • testovala bych až po zpoždění ms. Když jsem zkusila test v den očekávané ms, tak byl test negativní a to už jsem těhu byla, když jsem to zkusilůa za dalších 5 dní, už tam byly krásné kolejnice. Takže sama vím, jak se to na testu nemusí projevit, takže bych si počkala, až kdyby ms nedorazila.

  • Pokud píšeš že by ses z toho nezhroutila tak nepiš a test si udělej...každa čekatelka je zklamaná kdyz najde // a pak to odejde s MS a nebo nenajde //.....A čeká dál......Já si myslím že každá musí vědět sama......ale podle mě je to zbytečné dělat před MS...

  • Ahojky, já bych se osobně asi zhroutila, mít před MS // a pak MS přijde a je to fuč. Ale asi to také záleží jak dlouho se o dítě snažíte. Pokud chvíli, tak to zatím bereš sportovně...ale já už 2 roky a kdybych našla // tak bych skákala metr od země. a kdyby pak MS přišla..tak by mi trefilo. Takže já teď už testuji pouze, když má MS den zpoždění. Už jsem měla i 4 dny zpoždění, test negativní a MS pátý den zpoždění dorazila. Ze začátku jsem to brala jako ty, testla jsem před MS (nikdy teda nebyly //) ale říkala sem si, aspoň budu vědět, že se zadařilo achyba pak bude v jiném....ale po těch xxx měsících snažení by mě to psychycky srazilo.

  • Borlova27.12.2011 13:45

    Já si test dělala 1 den před menzesem a vyšel mi duch. Dělala jsem si ho proto, že mi bylo divně, na padnutí a každý měsíc před měnzesem jsem min. týden špinila a najednou mi špinění 2 dny před menzesem přestalo. Přitom jsem vždycky špinila před menzesem víc a víc. U mě naštěstí čárka sílila a teď mám za měsíc termín:-) Příště bych ale asi počkala až po zmeškané menstruaci.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 743 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist