Test těhotenské cukrovky

Otázku položila: Verunka000 17.1.2013 14:23

ahoj ženy, zítra jdu na test těhu cukrovky a chci se zeptat jestli se mám dneska vyhnout třeba nějakému jídlu a pití ať to třeba neovlivní nějak výsledek?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já jsem jedla vše normálně, akorát navečír jsem vynechala sladký (cukroví, šťávy a i ovoce jako banány a tak) ale nejspíš bys ani nemusela... Já jen pro muj pocit jsem to radši nejedla. K pití jsem si dávala vodu s troškou šťávy (jako normálně);-)

    Tak přeju ať ti testy výdou ok:-)

  • muzes jist i pit normalne ale 12hod.pred bys nemela uz nic jist ani pit aspon ja to tak mela napsane na pokynech co sem dostala od dr.

  • Martasek8917.1.2013 14:44

    Já na to tenkrát nějak nemyslela a ještě večer před jsem si dala Kofolu a trochu Salka, no cukru jako svině a neovlivnilo to nic :D

  • Já měla v informacích před vyšetřením: den před normální oběd, ve 14h zákusek, večeře nesladká a od 24h nepít a samozdřejmě nejíst. Pro mě bylo nejhorší nepít, mám vždy po probuzení v noci žízeň :-D

  • venysek17.1.2013 15:15

    Já jsem se den předem trochu držela, ale to bylo spíš psychologický. Každopádně jsem se snažila nepít nic moc sladkého a jedla jsem naposledy někdy před devátou večer něco menšího k večeři. Vyhni se tučným, smaženým, sladkým a tak, aby sis cukr uměle nenavýšila. Držím palce, ať jí taky nemáš :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist