Tělová kosmetika v těhu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #36574 16.2.2012 18:10

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda jste v těhu změnily tělovou kosmetiku (hlavně mléka na mazání) na ta určená pro těhulky, nebo zda jste používaly dál svou obvyklou kosmetiku? Já si dnes koupila na vyzkoušení pěnu do koupele a tělové mléko pro nastávající maminky od BabyDream (prodává Rossmann) - nemáte někdo zkušenost? No každopádně, buď se osvědčí a nebo ne :-D. Předem díky za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj Kačko, já jsem v těhu používala na bříško Bonellu - a mohu říct, že nemám na bříšku jedinou strii a opravdu jsem měla mega bříško. Jinak jsem používala vše ostatní normálně - pěny do koupele, sprcháče atd. - já jsem se naučila používat kosmetiku Balea z DM, přítel je autodopravce a kutil :-) - takže má ty své přípravky na odstranění těchto nečistot ( Solvina atd.), ale my se synem používáme Baleu a Babylove. Zpočátku - kdy bylo synovi pár dní jsem kupovala vše drahé - ale nakonec se mi osvědčila levná, kvalitní kosmetika z DM. Ovšem, vše je o tom to vyzkoušet. Já osobně se nedržím pravidla - drahé=dobré...... kolikát levné je lepší než drahé ;-).... hlavně aby jsi se cítila ok ;-)....

  • Martasek8916.2.2012 18:15

    Já nic neměnila ani v těhu, ani po porodu :)

  • ahoj, já to střídám, mám normální krémy, lepší a i ty obyčejné od Rosmena a DM a mažu se min. večer po koupeli a zatím nemám strie, ale jsem začátek 7 měsíce, takže to může ještě přijít. A to mám dost citlivou pokožku a strie ještě z dob puberty, takže dispozice mám. Ale zatím nic, a to používám více té levné kosmetiky.

  • ty z Rosmena jsem také při minulém těhu používala a střídala to s obyč.krémy (nemám oblíbenou značku, takže i více značek) a v osmém měsíci jsem si koupila od hippu Mamasanft - rodila jsem koncem osmého měsíce, takže jsem jej používala jen necelý měsíc. Strie se mi stejně objevily, hodně jich bylo týden před porodem a neskutečné množství se jich objevilo až po porodu (asi jsem je dřív neviděla). Ted budu používat jen obyč.krémy, v mém případě asi special stejně je k ničemu - genetika.

  • Já teda už končím těhulkování, břicho mám jako kopačák, strii ani jednu, ale to si myslím že je i hodně dané tvým tělem. Krém jsem používala stále stejný jen jsem měla olejíček od hippa na bříško. Byl příjemný, hlavně když mě svědilo. Pokud máš mít strie, tak ti stejně podle mě nic nepomůže jsou to všechno jen reklamní bludy :-D

  • já jsem měla obrovské břicho a mazala jsem krémem na strie ElastiQ a byla jsem s ním spokojená, nemám strii ani jednu. Mazala jsem hlavně protože mě to břicho strašně svědilo když jsem nemazala. Taky jsem měla dost přecitlivělou pleť v těhu, na ruce jsem si mohla dát jenom indulonu jinak nic, po čemkoliv jiným jsem se osypala. Na obličej používám krémy od Yves Roché a ty mi taky v těhu nevadily. Pěkný těhotenství přeju :-)

  • Ahojky,já používala na strie v prvním těhu krém z DM,v druhém též z DM,ale Mamaglück(snad jsem to nezkonila).Byl v kelímku,moc krásně voněl,měla jsem po něm jemňoučkou kůži,ale byly v něm trochu kousíčky.Ani v jednom těhu jsem se ale neubránila striím,ale není to tak hrozné.Ségra se mazala dražším krémem a po jednom těhu je na tom hůř.Její kamarádka používala Indulonu a strii nemá ani jednu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist