Těhu oblečení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #2707 5.11.2011 12:00

Holky poraďte mi,jak správně vybrat těhu kalhoty?A co sukně?Mátě s nějakou značkou dobré zkušenosti a třeba i odkaz,kde nakoupit?Díky:-))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja jsem mela rifle dlouhe i 3/4táky z benetonu z reklamacek za 100kc a byla jsem velmi spokojena. Mam je schovane na dalsi tehu. Pak jsem si koupila v HM jedny plátáky a tri tricka ve slevach. Vice jsem neutracela. Co se tyce velikosti, je nejlepsi to zkusit. A taky je dobre nekupovat dopredu,ale dle bricha. A po novem roce budou vsude slevy, tak muzes vyrazit po nakupech .

  • Ahojky, já si koupila rifle v akci v HM, a sedly přesně na míru,ale bez slevy ani náhodou. jinak taky pár věci v bonprixu (bundy a mikinu-taky stejná velikost jako před těhu) a jinak na mimibazaru a modrkonik.cz za pár šupů a ještě jsem od jedné paní přikoupila i něco pro prcka.. takže spokojenost!

  • mrkni se na bazarcich jako je treba modrykonik.cz nebo mimibazar.cz nebo bazos.cz,tam maji kolikrat krasny kousky,prijde mi zbytecny kupovat novy drahy tehu veci,kdyz to nosis par mesicu a na tech bazarcich to prodavaji pani ktere to treba nosily 4 mesice a posilaji dal,ja tehu jeste nejsem ale az budu tak budu tehu veci urcite nakupovat v bazarcich.

  • Já koupila kalhoty, sukni a tuniku na bonprix - běžně tam nakupuji a těhuoblečení mi sedělo možná i lépe než klasické - vše se dalo pomocí gumicky s knoflíkem napolohovat na velikost bricha. Jinak kupuj stejnou velikost jak před těhu - já před těhu byla 42, pak jsem malinko rostla - to jsem koupila obyč.levné kalhoty č. 44 a pak jsem kupovala těhu 42 a byla mi perfektně. Určitě ale nekupuj větší obyč.oblečení - sice je to levnější, ale nepohodlné a taky to tak dobře nevypadá.

  • Ahojky já koupím na Aukru či Mimibazaru.levné hezké málo použité a mnohdy značkové.:-) A pohodlné to bude dozajista také.

  • Já třeba taky spoustu těhotenského oblečení sehnala různě v bazarech. Tam se dají občas najít pěkné věci za pár korun. Jestli si dobře vzpomínám, tak se mi hodně osvědčil třeba tento second hand: https://www.onlinesekac.cz/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist