Těhu a dychani

Otázku položila: Anonymní uživatelka #110016 12.6.2013 14:19

Ahoj,jsem 15.tt a před pár dny me začala zlobit alergie,mam na něco venku,nějaké pyly.Na testech jsem nebyla,projevila se asi dvě léta před třemi lety a poté úplný klid,tak jsem to neresila. Teď v tehu se znovu objevila. Větší starosti mi ale dělají problémy s dýcháním. Trochu hůře se nadechuju,někdy musim i zakaslat,mam sucho v krku a takovou tíhu... Nevíte,o co by mohlo jít? Myslíte,že to souvisí s alergii,když mam "dusnost" tehdy,když nepcikam ani nic?? Díky!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • môže to byť astma, ale riešila by som to s dr.. ja sa tam chystám budúci týždeň, tiež mám alergiu na pele tráv a teraz neužívam žiadne lieky, tak je to dosť hrozné a už sa nemôžem dočkať návštevy lekára.. astma sa mi prejavuje len v prítomnosti psa, ktorého vidím našťastie cca raz do mesiaca, ale aj tak sa bojím o mimčo.. ono sa mu totiž môže dostávať menej kyslíka a hrozí aj predčasný pôrod..

  • luckasim12.6.2013 18:37

    Ahoj, já před těhu byla lehký astmatik a pilař a ve 4.měs. se mi to hodně zhoršilo.. Mám inhalátor a je to lepší..:-))

  • Jsem 10tt, ze začátku mi bylo strašně, mám dva inhalátory, ale pořád mám dušnost a těšší dýchání ikdyž spirometr mám dobrý. Uvidím co mi to udělá dále ale i tak mám strach, odběr na toxoplazmozu mi vyšel negativně. Ale obávám se porodu, že ho neudýchám :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist