Tehu 12tt

Otázku položila: Anonymní uživatelka #288839 17.7.2017 14:29

Baby cely den mam v podbrusku taky divny pocit.Ani neviem ako to opisat.Ono to neboli,ale je to dost neprijemne.Take ako tlak s pichanim dokopy.Ked sedim tak to citim ako keby mam dostat ms a ked stojim tak pri pohybe mi to vyzaruje az do krizov.Moj dr ma dovolenku a ja sa bojim ci je vsetko v poriadku,ci sa nieco nestalo miminku.Skusala som hladat srdiecko aj cez angelsound ale neviem najst :-( Poradte je to normalne v tomto tt?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sisterrys17.7.2017 14:44

    Na angelsounds je podle mě brzo. Jinak ty bolesti, co popisuješ, budou nejspíš roztahovani dělohy, taky jsem to v prvním trimestru měla. Pokud nejsou nesnesitelné, tak by to tak mělo být. Každopádně si pro klid duše můžeš zajit na pohotovost.

  • petulinkaa1317.7.2017 16:39

    Pro klid duse muzes na pohotovost,ja mam furt pichani a i tlak taky,zacinam 13tt,v patek jdu na screening a modlim se at je vse ok,je mi furt blbe,v puse jak v zelezarstvi :-D tak snad je,strach k tomu patri a clovek stejne nicemu nezabrani,co se ma stat,se stane 8-o neboj,bude to ok,mysli pozitivne ;-)

  • Myslím, že je to proto, že se ti stále zvětšuje děloha. Takže pro mě je to normální stav. Pokud nekrvácíš, nemáš ukrutné bolesti. Tak to prostě přijmi, stále se strachovat nemá snad ani smysl.
    Lehni si a odpočívej, pro klid duše. A hlavně nepanikař.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist