Těhotná v 16

Otázku položila: Anonymní uživatelka #422620 6.12.2019 15:34

Dobrý den. 16.11. Jsem spala s přítelem bez kondomu, ale neudělal se. Samozřejmě mi v tu chvíli nedošlo, že mám den před plodným dny a dost mě to následně vyděsilo. Dneska 6.12. Jsem měla dostat menstruaci, ale nedostavila se. Vím, že je ještě brzy, ale mám hrozný strach. Doma už mám těhotenský test, který si budu dělat zítra. Ale mám hrozný strach, že jsem těhotná. Vážně nevím jak to potom říct mamce, bojím se, že ji hodně zklamu..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • KatieD6.12.2019 15:58

    Nepanikar, třeba máš jen zpoždění a menstruace přijde. Teď už je pozde na nějaké opatření, nezbývá než čekat a případně udělat test. Budu držet pesticky, ať vyjde dle Tvých představ, tj. negativní. Že je to poučení pro příště, víš určitě sama ;-) a mamka sice by asi zklamaná byla a nepochvalila by Tě, ale měla by Tě i tak dál ráda, ikdyz by se nejspíš zlobila a byla by v šoku... Ale zatím je předčasné na to myslet ;-)

  • Proc stresujes kdyz jeste nevis jestli test bude pozitivni... Pak se nediv ze máš zpozdeni, klidne to muze byt stresem. Dalsi vec je ze pokud urcujes plodne dny jen podle kalendare (coz je mimochodem uplna blbost), vubec byt nemusely a uz mohlo byt po nich, nebo mohla byt ovulace jeste pozdeji (a proto jeste ms nedosla). Pro svuj klid si ten test muzes klidne udelat rovnou, většina testu uz se může delat v kteroukoliv denni dobu a byvaji dva v baleno tak druhy si muzes udelat i pozdeji.

  • eliskao6.12.2019 18:47

    Myslím, že jeden den zpoždění určitě není důvod panikařit. Zvlášť v tomto věku může cyklus lítat, mně teda lítal. Udělej ráno test a uvidíš, ale věřím, že bude negat. Jinak určitě poučení - chraň se při každým sexu. Je to ochrana nejen proti početí ale i proti nemocem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 200 otázek, kterým se dostalo 271 495 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist