Těhotná nebo ne? poslední MS byla 29.7

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32605 28.8.2012 19:27

Ahoj holky,
myslíte že bych mohla být těhu, nebo si zase něco namlouvám? Poslední MS jsem měla od 29. července, 14. 8. jsem byla na gyndě, kde mi dr. řekl, že mám za sebou hodně silnou ovu (asi 12.), 11. jsme měli sex. MS jsem měla dostat 26. 8. zpoždění nějak neřeším, od té doby co jsem vysadila HA (rok a půl) to moc pravidelné nemám. Jenže mě bolí prsa, když už před MS bolí, tak bradavky a prsa spíš dole a na stranách, ale není to tak hrozné. Teď mě bolí i nahoře, ale tek nějak jako bych je měla namožené a bradavky nebolí vůbec. Navíc mi prsa připadají tak nějak těžké, včera když jsem si sundala podprsenku, tak mi připadalo jak kdyby mi do nich dal někdo kamení. Několikrát denně mě na chvilku zabolí v podbřišku jako bych to dostala. Test jsem si ještě nedělala, říkala jsem si že počkám do víkendu a popř. se stavím příští týden k doktorovi.
Ještě nutno podotknout, že poté co udělali příteli spermogram nám doporučili umělé oplodnění, protože prý máme minimální šance, že se nám podaří otěhotnět přirozennou cestou.

Tak holky, ráno jsem si udělala testík...a byly tam jasné // pořád ještě tomu nemůžu uvěřit. Ale bude něco pravdy na tom, že se na to nemá myslet. Měli jsme teď hodně vyřizování s koupí bytu, tak se na to opravdu nemyslelo a ejhle, náhodou jsme se strefili do hodně silné ovulace. :-D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 609 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist