Tehotna a nechtena partnerem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #373123 7.11.2017 7:18

Dobry den,
Tehotenstvi mam tuk,tuk bezproblemove 7mes. Je to chtene miminko a predtim to jsem potratila v 9tt.
A ted k memu problemu cca od 5 mesice co mi zaclo rust bricho vic,me partner odmita jako zenu,ale vidi me jako inkubator.Porad mi rika,ze to nejde ze mam ten pupek,ze si pripada divne a ma strach..snazila sem se mu vysvetlit ze mi neublizi ,ani nasi prdelce a kdyby neco tak mu reknu.Sex zakazany nemame.
Ale i co se tyce ostatnich,nebo spis vsech veci nejak upadlo nedotyka se me,proste mam pocit,ze pro nej nejsem ani trochu pritazliva spis jak kdybych pro nej byla nakazliva..mrzi me to,trapi a uz nevim co stim mam delat,ale hrozne mi to chyby ne jen sex,ale i doteky aj.
PS:vim,ze nikdo jiny v tom neni

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vis, ja chapu na jednu stranu i tveho partnera. Z jeho chovani je jasne videt, ze mu na tobe zalezi a ze se na dite tesi. Asi to bude znit hnusne a tvrde, ale nekterym muzum opravdu tehotna zena neprijde pritazliva. Uprimne, ja tehotna nejsem, ale hodne "resim" to, abych byla hezka a sexy pro pritele, a s brichem bych si tak asi taky nepripadala. Ano, těhotenstvi je prirozene, je to zazrak, je to krasne, ale v tomhle si clovek neporuci. Nelamala bych to pres koleno, do niceho ho netlac. Můžete si o tom zkusit promluvit, ale nema cenu ho nejak svadet nebo přesvědčovat. Nekdo ma sex zakázaný cele tehotenstvi a nenadela nic. :)

  • Kamkri7.11.2017 7:31

    Ahoj, tak to mě moc mrzí. Asi jediná cesta je o tom s partnerem mluvit (bez výčitek) .. vysvětlit mu, že doteky a objetí potřebuješ stejně jako dřív, ne-li víc. Někteří muži sex s těhotnou partnerkou odmítají, protože mají strach, aby jí nebo prckovi neublížili. Ale to nesouvisí s ostatními něžnostmi. Zkus se ho zeptat, proč je k tobě tak odtažitý/chladný a říct mu, co to v tobě vyvolává za pocity.

  • Petrakim7.11.2017 8:23

    Ja jsem též těhotná v pátém mesici.pupik pomalu roste a oba tak nějak se sexu spíše vyhybame.zakázaný jej nemám.někteří muži bohužel v tehotenstvi ztrácí chuť na sex.ten můj možná také.alternativou je autoerotika.ja ani můj a s tím problém nemáme.ale teda alespon se přes den objimame,což u vás moc není.zkus ho alespoň požádat,dělám to i ja na svého,"pojď náš oba obejmout".

  • Ahoj, my jsme to měli s manželem takto. Ze začátku těhotenství (to jsem ještě neměla břicho) se bál, aby mi nebo miminku něco neudělal. Byl ke mě milý a všechno, přes den se mě občas dotknul a tím to skončilo. Nakonec se mi ho tak kolem pátého měsíce podařilo přesvědčit, že mi večer před spaním nakrémuje břicho - abych ho prostě po porodu neměla hnusný. Tak prvních 14 dní to pro něj byl trochu problém, ale pak si zvyknul, vytvořil si k tomu vztah a pomohlo mu to při obnovení našich společných dotyků a později i sexuálního života (ten jsme začali, až si byl manžel jistý, že když by vyvol porod, tak se jakoby nic neděje, tak po 32tt).

  • Holky jiz rekly vse :-) ja jen pridam,ze jsem nedavno narazila na clanek,ze je vedecky dokazano,ze chlapům tehotnych partnerek klesa hladina testosteronu a tim padem maji mnohem mensi potřebu sexu nez normalne. A trva to pry jeste nejakou dobu po porodu. Neříkám, ze to je pravidlo, ale treba na tom neco bude...:'-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist